MENU

Ο αγγλικός σύλλογος κινείται έντονα τις τελευταίες ώρες στην εύρεση του επόμενου βασικού τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Τα ονόματα που ακούγονται ότι απασχολούν την Τσέλσι είναι αρκετά και σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Sports News», οι «μπλε» εμφανίζονται να ενδιαφέρονται και για τον νεαρό τερματοφύλακα της Μπιλμπάο, τον Κέπα Αριζαμπαλάγκα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην συγκεκριμένη θέση και ήδη το όνομά του έχει απασχολήσει έντονα αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης.

Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρεθεί πέρυσι πολύ κοντά στην απόκτησή του, όμως στο τέλος ο νεαρός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπιλμπάο έως το 2025.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η περίπτωση του Τζακ Μπάτλαντ συνεχίζει να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για την ολοκλήρωσή της, αφού το κόστος απόκτησής του αναμένεται να κυμανθεί στα 33 εκατομμύρια ευρώ. Αντίθετα, για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα απαιτούνται 78 εκατομμύρια ευρω.

Ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κέπα της Μπιλμπάο