MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
PREMIER LEAGUE
Old Trafford, Cosmote Sport 1
Manchester United F.C.
MANCHESTER UNITED F.C.
0 0
Southampton FC
SOUTHAMPTON FC
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Για την οικονομία της κουβέντας ας ασπαστούμε την άποψη του Μουρίνιο, πως δεν έχει στα χέρια του τα λεφτά της Μάντσεστερ Σίτι για να χτίσει ομάδα πρωταθλητισμού, όπως την θέλει. Με πάνω από 300 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές τα δύο τελευταία χρόνια, ο μέσος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περίμενε να δει μία ομάδα που να μπορεί να επιβάλλεται τουλάχιστον εντός έδρας απέναντι σε ομάδες όπως η Μπέρνλι και η Σαουθάμπτον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφεραν τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, δεύτερη συνεχόμενη στο σπίτι τους, μα το χειρότερο. Έπαιξαν απαίσια και δικαίως σφυρίχθηκαν από το απαιτητικό κοινό τους.

Το μοναδικό ελαφρυντικό είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Λουκάκου, ο οποίος πριν αποχωρήσει έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία (3’) με την κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής να πηγαίνει άουτ.

Ο Ντε Χέα κράτησε το 0-0 με απίθανη επέμβαση σε συρτό σουτ του Γουόρντ-Πρόους (7’), ενώ λίγο αργότερα η κεφαλιά του Χουντ από το ύψος του πέναλτι πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της, αδυνατούσε να βρει καθαρές φάσεις, με τους Μάτα (27’) και Λίνγκαρντ (43’) να έχουν τις καλύτερες στιγμές.

Η κατάσταση στην επανάληψη έγινε ακόμα χειρότερη, με την ομάδα του Πελεγκρίνο να παίζει μαζική άμυνα, να κλείνει τους διαδρόμους προς την εστία της και να κρατάει μάλλον εύκολα το 0-0, που παραλίγο να σπάσει στο 80ό λεπτό, όταν το γκολ του Πογκμπά με κοντινή προβολή ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.

http://rutube.ru/video/embed/2213c42fbfa5f485b3fcb86068620a18
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 0-0 (vid)