MENU

Η Μπέρνλι μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μετά από τραγικό λάθος του αμυντικού των «αετών» Λι, ο Γουντ πρόλαβε την έξοδο του Χένεσεϊ και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η Κρίσταλ Πάλας βγήκε μπροστά μετά το τέρμα που δέχτηκε και είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 5' με σουτ του Νταν το οποίο απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο Λούτον, στην ακριβώς επόμενη φάση η κεφαλιά του Μπεντεκέ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Χίτον.

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό με την Μπέρνλι να έχει την κατοχή και τις φάσεις στο 7' με την κεφαλιά του Βόουκς να μην βρίσκει το στόχο αλλά και στο 9' το σουτ του σκόρερ της αναμέτρησης Γουντ να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 22ο λεπτό ο Καμπάιγ έβγαλε όμορφη σέντρα ο ΜακΆρθουρ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρίσταλ Πάλας πίεζε την Μπέρνλι με τους Λουμέκα και Σλουπ στο 71' και το 73' με τους δύο να αστοχούν από κοντά. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ είχε την ευκαιρία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά ο Νταν στο 89' δεν κατάφερε να νικήσει τον Πόουπ.​

http://www.youtube.com/embed/rzFRp_1b1KE?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας 1-0