MENU

Διούδης: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ΑΕΛ σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Έδειξε λίγο αγχωμένος στο ντεμπούτο κυρίως σε μία φάση στην αρχή της επανάληψης όταν δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Μολέδο.

Γιόχανσον: Πολύ καλή παρουσία από τον Σουηδό σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αμυντικά, ενώ βοήθησε πολύ και στο επιθετικό κομμάτι με ανεβάσματα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση της μεγάλης ευκαιρία του Μουνιέ που έδωσε την μπάλα στον Γάλλο εκεί ακριβώς που έπρεπε.

Μολέδο: Ο Βραζιλιάνος στην επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του ήταν θετικός καθώς έκοψε τις περισσότερες προσπάθειες της ΑΕΛ να επιτεθεί.

Κουρμπέλης: Αγωνίστηκε στο πλευρό του Μολέδο στο κέντρο της άμυνας και ήταν αλάνθαστος. Δείχνει να πατάει πολύ καλά και να βγάζει αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο.

Ινσούα: Ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τον Αργεντίνο που αμυντικά έδειξε καλά στοιχεία. Επιθετικά δεν βοήθησε όσο θα ήθελε όμως είναι δεδομένο πως ακόμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί πλήρως.

Νούνο Ρέις: Καλή παρουσία ανασταλτικά από τον Πορτογάλο που βοήθησε στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού. Έκανε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις που δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να αναπτυχθεί όπως θα ήθελε.

Σιλά: Ο παίκτης από το Μάλι αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στη θέση του αμυντικού χαφ και έδειξε καλά στοιχεία. Αποτελεί καθαρό «κόφτη» βοηθώντας σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι.

Χατζηγιοβάνης: Ο Έλληνας χαφ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα και έδειξε διάθεση. Είχε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις, ενώ θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να σκοράρει αν το δοκάρι δεν είχε σταματήσει την προσπάθειά του.

Μουνιέ: Ο Γάλλος δεν έχει καταφέρει ακόμα να φτάσει στα στάνταρ της απόδοσης που θέλει όμως με ορισμένες του ενέργειες δείχνει την ποιότητα του. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο δεύτερο μέρος όμως την προβολή του από κοντά έδιωξε ο Μπόζοβιτς.

Λουτσιάνο: Ο Βραζιλιάνος ήταν σαφώς πολύ βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Όσο περνάει ο καιρός συνεργάζεται πολύ καλύτερα με τον Τσάβες. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και δείχνει να ψάχνει πολύ το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα. Ήταν ο άτυχος της βραδιάς καθώς τραυματίστηκε και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί μεγάλη ζημιά.

Τσάβες: Εξαιρετική παρουσία από τον Αργεντίνο που πέραν του πολύ όμορφου γκολ που πέτυχε αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για την εστία της ΑΕΛ. Έμπαινε σε όλες τις φάσεις με πάθος και έδειξε να έχει πολλή ενέργεια μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Βιγιαφάνιες: Ο Αργεντίνος επέστρεψε μετά από μακρά απουσία στην αγωνιστική δράση και σκόρπισε χαμόγελα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε πολλή ενέργεια και βοήθησε επιθετικά με τις κάθετες μπαλιές που έβγαλε.

Χίλιεμαρκ: Ο Σουηδός μπήκε ως αλλαγή προς το τέλος, ωστόσο πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του με την ασίστ στον Μολίνς στη φάση του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού.

Μολίνς: Ο Σουηδός αντικατέστησε τον Λουτσιάνο που τραυματίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς και κατάφερε να σκοράρει με ωραίο τελείωμα στις καθυστερήσεις.

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού - MVP ο Τσάβες