MENU

Αρχηγός γεννιέσαι. Δεν γίνεσαι! Το έχεις μέσα σου. Έχεις αυτό το κάτι που μπορεί να ξυπνήσει ή να απογειώσει τους συμπαίκτες σου. Είσαι εκεί για να παίρνεις το λόγο όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Ρόλος σου είναι να βγαίνεις μπροστά, όταν η περίσταση το απαιτεί.

Ο Μαξιμιλιάνο Παριέντε είναι μόλις 10 ετών, αλλά μπορεί να μιλάμε για τον επόμενο αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής. Ο Παριέντε ένιωσε την ανάγκη να μαζέψει όλους τους συμπαίκτες τους στην Νιούελς Ολντ Μποις και να τους βάλει έναν ΕΠΙΚΟ λόγο λίγο πριν από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Ροζάριο Σεντράλ, που θα έκρινε το πρωτάθλημα.

Λόγια που δεν τα συναντάς ούτε στον κόσμο των μεγάλων, με ύφος που θα ζήλευε οποιοσδήποτε αρχηγός σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.

Δείτε υποτιτλισμένη την ομιλία του 10χρονου πιτσιρικά από την Αργεντινή και αναρωτηθείτε αν θα θέλατε έναν τέτοιο αρχηγό στην ομάδα που υποστηρίζετε! Για την ιστορία (όχι ότι έχει κάποια σημασία), η Νιούελς πήρε τον πόντο που ήθελε (0-0) και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία της.

https://twitter.com/hashtag/D%C3%A9cimaDivisi%C3%B3n?src=hash
Viral: Η ομιλία του 10χρονου που έκανε την Αργεντινή να δακρύσει (vid)