MENU

Την τρίτη σερί του νίκη πανηγύρισε το Αιγάλεω, το οποίο μετά και την ήττα του Αιολικού από τον Ηλυσιακό είναι μόνο πρώτο στην βαθμολογία του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Όσον αφορά το ματς η Χαλκίδα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος, και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά στο 20΄ όταν ο Παπαδάκης αστόχησε σε κενή εστία και εν συνεχεία στο 40΄ όταν ο ίδιος παίκτης αντί για σουτ προτίμησε να κάνει κοντρόλ και να χάσει την μπάλα. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο από φάσεις, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0 να διατηρείται ως έχει.

Στο β΄ ημίχρονο το «Σίτι» ανέβασε την απόδοση του και στο 64΄ έφτασε κοντά στο 0-1, η εκτέλεση φάουλ όμως του Βέρμπη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σταυριανού. Στο 75΄ η ομάδα του Λευτέρη Βασιλειάδη έφτασε εκ νέου κοντά στο γκολ, ο Σταυριανός όμως κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε κεφαλιά του Μαρή.

Αυτό το οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πετύχει στις δύο αυτές ευκαιρίες, το πέτυχαν στο 86΄ χάρη σε τέρμα του Παπαζαχαρία κι αφού πρώτα είχε προηγηθεί σουτ του Μπέλερη στο δοκάρι. Από το σημείο εκείνο και μετά, το Αιγάλεω κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος του ματς, παρότι στις καθυστερήσεις έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μπέλερη.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Δημήτρης Λύκος):Σταυριανός, Χολέβας, Γιαλαμίδης, Σχίζας, Μπουζούρας, Βέργος, Ντάμπος, Παπαδάκης (70′ Πλουμής), Πατερίτσας (65′ Μπερίσα), Ντελέκος, Χαραλαμπίδης (80′ Σταματούκος).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λευτέρης Βασιλειάδης):Ασημέλης, Τσαφτσαρίδης, Μαγκάκης (64′ Ζουμπουλάκης), Παπαζαχαρίας, Παπασάββας, Μάρης, Μπέλερης, Γουνδουλάκης, Βέρμπης, Ραχίμ (64′ Ψυχογιός), Φαρινόλα (80′ Ντουρμίσι).

Χαλκίδα - Αιγάλεω 0-1