MENU

Ανανεώσεων συνέχεια για την Προοδευτική, η οποία μετά τους Μπέλερη, Παπανικόλα, Μπαντίκο και Καλαϊτζίδη, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με ακόμα έναν παίκτη.

Ο λόγος για τον Χρήστο Κανελλόπουλο ο οποίος βοήθησε, σημαντικά τους «βυσσινί» την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάτι που είχε σαν συνέπεια η διοίκηση να τον επιβραβεύσει με την παραμονή του και την νέα σεζόν στο δυναμικό της ομάδας.

Αντίθετα παρελθόν από τις τάξεις των «βυσσινί», αποτελεί ο Παναγιώτης Μανιδάκης, με την κορυδαλλιώτικη ομάδα, να τον ευχαριστεί για την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κανελλόπουλο ο οποίος παραμένει στον Κορυδαλλό και την νέα σεζόν, ελπίζοντας να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που ήρθε στην Προοδευτική τον περασμένο Ιανουάριο, εκτός από τις σημαντικές αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές δυνατότητες του, ήταν και από τους ποδοσφαιριστές με υποδειγματική συμπεριφορά.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί για την Προοδευτική ο Παναγιώτης Μανιδάκης με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία και η διοίκηση της Προοδευτικής τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία τους, ενώ του εύχεται το καλύτερο την συνέχεια της καριέρας του».

Προοδευτική: Ανανέωσε ο Κανελλόπουλος, παρελθόν ο Μανιδάκης