MENU

«Έχω γεμίσει μόνο με θετικές εμπειρίες από την ΑΕΚ, έπαιξα ποδόσφαιρο στον σύλλογο σε μία πετυχημένη περίοδο. Οι οπαδοί είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε όλα τα παιχνίδια. Στα πλέι οφ παίξαμε ενάντια στην Χαρτς μπροστά σε φανατικά περιπλανώμενο κοινό 70.000 θεατών. Αυτή η νοοτροπία προφανώς δεν έχει αλλάξει από τότε. Αν και δεν γνωρίζω το υπάρχον καθεστώς, η Σέλτικ είναι γνωστή ως ένας σπουδαίος αντίπαλος επομένως είναι μία δύσκολη υπόθεση για την ΑΕΚ. H oμάδα είναι στην ελίτ του ελληνικού πρωταθλήματος» σχολίασε ο 33χρονος Τόζερ στην nemzetisport.hu.

Όσον αφορά τον 62χρονο Εστερχάζι επεσήμανε: «Το κλαμπ ξεκίνησε τρία χρόνια νωρίτερα στην τρίτη κατηγορία, επειδή ο καινούριος ιδιοκτήτης αποφάσισε να μην πληρώσει το συσσωρευμένο χρέος. Δεν χρειάζεται να το πω αλλά ο κόσμος είναι πεινασμένος για επιτυχίες, κάτι το οποίο ενισχύεται μόνο από την προοπτική των ομίλων του Champions League. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ακόμα υπό κατασκευή, παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί θα παίξει με την Βίντι.

Είμαι σίγουρος ότι αν το πρώτο ματς θα έχει ένα κλειστό σκορ, δεν θα είναι έκπληξη να υπάρχουν 60-70 χιλιάδες οπαδοί. Και την ίδια ώρα δεν φοβάμαι την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας γιατί έχει μία αξιοσημείωτα βελτιωμένη άμυνα, έχει δεχτεί τρία γκολ σε έξι αγώνες στα προκριματικά. Οι κατάλληλοι παίκτες ήδη αποσπούν τον αντίπαλο από την μεσαία γραμμή. Αν και η άμυνα είναι σε βάρος της επίθεσης, η επιτυχία δεν πρέπει να εξηγηθεί. Δίνω πιθανότητες 50-50 και στις δύο ομάδες».

Τόζερ και Εστερχάζι μιλούν για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Βίντι