MENU
Χρόνος ανάγνωσης 1’

Ποιος ήταν ο κορυφαίος ξένος μπασκετμπολίστας ελληνικής ομάδας το 2016;

0

Οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς που πέρασε, στο SDNA, συνεχίzονται και παρά το… εορταστικό πρόγραμμα των ημερών, η συμμετοχή των αναγνωστών είναι εντυπωσιακή.

Το σημερινό ερώτημα σχετίζεται με την ανάδειξη του κορυφαίου σε απόδοση ξένου μπασκετμπολίστα που είδαμε να αγωνίζεται τη χρονιά που φεύγει σε ελληνική ομάδα.

Ανάμεσά τους ξένοι που αγωνίστηκαν από το ξεκίνημα του έτους στα ελληνικά παρκέ και συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ, παίκτες που μας αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι, αλλά και αστέρια που ήρθαν στην Ελλάδα το καλοκαίρι και ήδη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν έχουν προλάβει να βάλουν τη σφραγίδα τους, στις ομάδες που αγωνίζονται.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, θα διεξάγονται καθημερινά ψηφοφορίες στο SDNA και κάθε μέρα οι αναγνώστες θα καλείστε να επιλέγετε τον κορυφαίο κάθε κατηγορίας.

Ήδη υπάρχουν τρεις ψηφοφορίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και στις οποίες μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας ένα από τα ακόλουθα links:

Πατήστε εδώ και ψηφίστε τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του 2016.

Πατήστε εδώ και ψηφίστε τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα του 2016.

Πατηστε εδώ και ψηφίστε τον κορυφαίο ξένο ποδοσφαιριστή ελληνικής ομάδας του 2016.

Ακολουθεί το ερώτημα της σημερινής μέρας. Ποιος ήταν ο κορυφαίος ξένος μπασκετμπολίστας ελληνικής ομάδας του 2016; Η συντακτική ομάδα του SDNA επέλεξε οκτώ υποψήφιους και σας τους παραθέτει με αλφαβητική σειρά. Επιλέξτε το τετραγωνάκι δίπλα στο όνομα που επιθυμείτε και παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

Ποιος ήταν ο κορυφαίος ξένος μπασκετμπολίστας ελληνικής ομάδας το 2016;