MENU

Τα σχετικά ρεπορτάζ διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe» επανήλθε παρουσιάζοντας λεπτομέρειες που αποδεικνύουν πως ο άσος της Νις όντως είχε προγραμματίσει το ταξίδι στη Βαρκελώνη, αλλά τελικά δεν μπήκε στο αεροπλάνο. Όπως αναφέρει, λοιπόν, το δημοσίευμα ο Μπεν Αρφά είχε βγάλει εισιτήριο και είχε ετοιμάσει βαλίτσες. Ήταν πανέτοιμος να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του εκεί.

Ωστόσο, τελικά δεν ταξίδεψε, ενώ υπάρχουν μάρτυρες που αναφέρουν ότι άκουσαν από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου να γίνεται η σχετική κλήση προς τον ποδοσφαιριστή για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. «Τελευταίο κάλεσμα για τον κύριο Μπεν Αρφά για την πτήση με προορισμό τη Βαρκελώνη» ήταν χαρακτηριστικά η αναγγελία, όπως συμβαίνει με επιβάτες που έχουν βγάλει εισιτήριο ή έχουν κάνει check in και τελικά δεν εμφανίζονται κατά την επιβίβαση.

Ο λόγος που τελικά κράτησε τον Μπεν Αρφά στη Γαλλία ήταν μια ίωση! Προτίμησε να μην ταξιδέψει για να μην γίνει χειρότερα, ωστόσο προγραμμάτισε εκ νέου το ταξίδι για την επόμενη εβδομάδα.

«Τελευταία αναγγελία για τον κύριο Μπεν Αρφά στην πτήση προς Βαρκελώνη»