MENU

Το SDNA δεν σας παραθέτει μόνο τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, αλλά στο ηλεκτρονικό μας περίπτερο μπορείτε να βρείτε καθημερινά και ξεχωριστές ειδήσεις με αρκετό «ζουμί» που υπάρχουν σ' αυτές. Πατώντας πάνω σε κάθε εφημερίδα θα βρείτε κάτι που αξίζει να διαβάσετε και παράλληλα αποτελεί λόγο για να οδηγηθείτε στο περίπτερο και να αγοράσετε την έντυπη έκδοση.

Μία τέτοια είδηση λοιπόν «αλιεύσαμε» από τη στήλη του Κώστα Καίσαρη στο «Goal» αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διότι κανείς δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί να είναι αληθινή...

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο θέμα αναφέρεται και ο Σάββας Λιβάνιος στη στήλη του στην εφημερίδα «Live Sport», διερωτώμενος αν ισχύει ότι με τις επικείμενες εκλογές του ΠΣΑΤ ασχολείται και κορυφαίος παράγοντας. Δείτε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Οι δύο πιο ισχυρές υποψηφιότητες πάντως είναι του Αντώνη Αντωνόπουλου και του νυν προέδρου Σωτήρη Τριανταφύλλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα «Goal» την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών του τελικού Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού.

Ποδοσφαιρικό χρώμα στις εκλογές του ΠΣΑΤ;