MENU

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Απερτούρα 2017 της Liga MX η Πατσούκα υπέστη ισάριθμες ήττες.

Μετά την τελευταία με 3-2 ενάντια στη Λόμπος τέθηκε σοβαρά το ζήτημα απομάκρυνσης του προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο. Θεωρήθηκε απαράδεκτη για μια ομάδα που κατατάσσει τον εαυτό της ως διεκδικήτρια του τίτλου τέτοια εκκίνηση.

Στα τρία τελευταία παιχνίδια της, πάντως, η απόδοσή της βελτιώθηκε και τα αποτελέσματα ήρθαν και μαζί άλλαξε και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Πρώτα έφερε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της κόντρα στην Κερέταρο για το Κύπελλο Μεξικού. Επειτα ακολούθησε η νίκη της με 2-1 επί της Τίγκρες στο πρωτάθλημα – η πρώτη. Την Τρίτη νίκησε με 1-0 την Κερέταρο εκτός έδρας για το Κύπελλο.

Η θετική έκβαση των συγκεκριμένων αγώνων, η στήριξη των ποδοσφαιριστών στο πρόσωπο του προπονητή και η άνοδος της απόδοσης ορισμένων σημαντικών παικτών όπως οι Γκουτιέρες και Ουρεταβισκάγια έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό ενόψει της επίσκεψης της ομάδας στη Μορέλια για το ματς με τη Μονάρκας. Μάλιστα, σ' αυτό το ματς αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής το τελευταίο απόκτημα των «τούσος» ο Κεϊσούκε Χόντα που αν μη τι άλλο θα δώσει ώθηση σε μια επίθεση που είναι αποδυναμωμένη λόγω της απουσίας του Φράνκο Χάρα.

Υπάρχουν, δε, κι άλλοι λόγοι αισιοδοξίας. Η Πατσούκα έχει νικήσει σε πέντε από τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους τη Μονάρκας έχοντας φύγει θριαμβεύτρια στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο «Εστάδιο Μορέλος». Και η Μονάρκας δεν βρίσκεται στα καλύτερα της αυτή την περίοδο.

Οι «πουρέπετσας» δεν νικούν εδώ και τέσσερα απανωτά επίσημα ματς (0-3-1) και γενικά ακόμη αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, η άμυνά τους εμφανίζει σημαντικά κενά έχοντας δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της μεταξύ πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Η ψυχολογία έχει αλλάξει στην Πατσούκα και η αυτοπεποίθηση διαγράφει ανοδική πορεία καθώς η ομάδα ανεβάζει στροφές και μπορεί να κάνει το διπλό που προσφέρεται στο 2,45 στην betshop.gr.

Η Πατσούκα ανεβάζει στροφές