MENU

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου διατήρησε το αήττητο που διατηρεί εκτός συνόρων και έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της.

Οι Πειραιώτες σε ακόμη ένα παιχνίδι ξεδίπλωσαν τις επιθετικές του αρετές και δεν άφησαν σε κανένα σημείο την ομάδα από τη Γερμανία να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μπήκε στην αναμέτρηση φουριόζος και με δύο γκολ του Γενηδουνιά και ένα του Φουντούλη κατάφερε να προηγηθεί 3-0 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους Γερμανούς να βρουν δίχτυα. Με τους Μυλωνάκη, Αργυρόπουλο και Δελακά να βρίσκουν δίχτυα ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0 στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν για πρώτη φορά στο τρίτο οκτάλεπτου με τον Ρέαλ στον παίκτη παραπάνω. Ο Φουντούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-1 στα μισά του τρίτου οκταλέπτου αλλά δύο γκολ από Εστράνι και Βίνκελχορστ μείωσαν για το Ανόβερο στο 7-3 του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός πάτησε και πάλι γκάζι στο τέταρτο οκτάλεπτο φτάνοντας στο 11-5 με γκολ του Μπούσλιε και τη νίκη. Ένα γκολ του Μπρούγκλιαν και ένα γκολ του Ράντοβιτς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό 11-7 υπέρ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟΒΕΡΟ 11-7

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-0, 1-3, 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβις, Γαλανόπουλος

AΝΟΒΕΡΟ (Σ. Κάρστεν): Σένκελ, Κόρουσιτς, Μπουκόφσκι 1, Ρεαλ 1, Μπρούγκλιαν 2, Ράντοβιτς 1, Γιόκιτς, Πρόις, Σέκουλιτς, Εστράνι 1, Μπαν, Βίνκελχοστ 1, Σούκιτς

Ολυμπιακός - Ανόβερο 11-7