MENU

Οι δύο ομάδες απέδειξαν γιατί θεωρούνται από τις κορυφαίες στην Ευρώπη με την δεύτερη ισοπαλία τους φέτος (10-10 το παιχνίδι του πρώτου γύρου).

Η αναμέτρηση είχε πολλές διακυμάνσεις με τον Ολυμπιακό να παίρνει κεφάλι με το τέλος του πρώτου οκταλέπτου (2-3) και να κλείνει προηγούμενος και με 5-3 και το ημίχρονο. Στην συνέχεια της αναμέτρησης η Βουλιαγμένη έσφιξε την άμυνά της.

Κρατώντας τον Ολυμπιακό στο μηδέν στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Κώστα Δήμου ισοφάρισε σε 5-5 μπαίνοντας ξανά στην διεκδίκηση του αγώνα. Το τέλευταίο μέρος του παιχνιδιού επεφύλασσε 4 γκολ (δύο για την κάθε ομάδα), με το τελικό 7-7 να αφήνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες με 29 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννης Μπενόπουλος, για έντονη διαμαρτυρία. Την κόκκινη κάρτα αντίκρυσε και η Αλεξάνδρα Καλογερά, από πλευράς Ολυμπιακού, μετά τη λήξη της αναμέτρησης. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-7Οκτάλεπτα: 2-3, 1-2, 2-0, 2-2

ΝΟ Βουλιαγμένης (Δήμου); Κούβδου, Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 1, Μουλάκη, Πρωτόπαπα, Ξενάκη, Μαυρωτά, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 3, Διαμαντοπούλου, Μελιδώνη, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Μαμόγλου, ΣελετοπούλουΟλυμπιακός (Παυλίδης); Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ., Καλογεράκου, Πλευρίτου Β, Μπιανκόνι 3, Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Λογοθέτη

Παιχνίδι-διαφήμιση χωρίς νικητή στον Λαιμό