MENU

Η Revolut ανακοίνωσε επίσημα το άνοιγμα των γραφείων της στη χώρα μας και τα πρώτα μηνύματα είναι ιδιαίτερα επιθετικά προς το τραπεζικό σύστημα. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στους Έλληνες χρήστες την εφαρμογή τη δυνατότητα να ανοίξουν ένα τρεχούμενο λογαριασμό εντελώς δωρεάν μέσα από την εφαρμογή, και έτσι να πραγματοποιούν εσωτερικές και διεθνείς μεταφορές χρημάτων, να διατηρούν και να τα ανταλλάσσουν σε 25 διαφορετικά νομίσματα, αλλά και να τα ξοδεύουν σε όλο τον κόσμο με τη χρήση της Revolut MasterCard.

Για να γιορτάσει το άνοιγμα του ελληνικού της γραφείου, η Revolut προσφέρει δωρεάν κάρτα για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν τις λειτουργίες της, αρκεί να κάνουν την (πρώτη) εγγραφή τους μέχρι τις 20 Απριλίου μέσω του http://revolut.com/?p=GRLaunch.

Στην τρέχουσα χρονική στιγμή, η εταιρεία έχει ήδη πάνω από 60.000 πελάτες και στόχος της είναι για το 2018 να φτάσει τον αριθμό στις 150.000! Η Revolut θεωρείται από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες fintech startups παγκοσμίως και από την έναρξη της λειτουργίας της τον Ιούλιο του 2015 έχει προσελκύσει πάνω από 1.700.000 πελάτες. Το τελευταίο 12μηνο μάλιστα, ο όγκος των μηνιαίων συναλλαγών που διαχειρίζεται αυξήθηκε πάνω από 700%, αγγίζοντας το 1,5 δισ. δολάρια.

Διευθυντής των ελληνικών γραφείων της εταιρείας είναι ο Δημήτρης Λιτσικάκης.

Η Revolut ξεκινάει επίσημα τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα