MENU

Οι Γουόντερερς βρίσκονται στην 6η θέση (που οδηγεί στα πλέι-οφ), με διαφορά 2 βαθμών από το 7ο Ουέλινγκτον. Και χθες η 8η Νιούκαστλ έχασε.

Δηλαδή αν οι γηπεδούχοι κερδίσουν σήμερα θα αποσπαστούν 5 βαθμούς από τους διώκτες τους, ενώ απομένουν πέντε ματς μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου. Και οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν εξίσου δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, οπότε τα πάντα γι’ αυτές θα κριθούν (εν πολλοίς) από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα. Οι Γουόντερερς μάλλον βολεύονται και με ισοπαλία, όμως το Ουέλινγκτον θέλει νίκη.

Οι κορυφαίες εταιρίες της αγοράς δίνουν φαβορί τους Γουόντερερς (στο 1,83 η bet365, στο 1,80 η stoiximan και η betshop.gr).

Μέσα στο 2017 οι Γουόντερερς έχουν φόρμα 3-3-4 (και στις αρχές Φλεβάρη νίκησαν τη Φοίνιξ μέσα στο Ουέλινγκτον με 3-1). Η αντίστοιχη φόρμα του Ουέλινγκτον (μέσα στο 2017) είναι 3-3-5. Η προϊστορία τους είναι 3-1-2 (πέρσι ήρθε ένα «κουφό» 2-5!).

Οι Γουόντερερς αγωνίζονται εδώ κι ένα μήνα και στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ (και μετά από κάθε αγώνα εκεί, αποτυγχάνουν στο εγχώριο ματς τους, στο οποίο παρατάσσονται με 4-5 αλλαγές). Στα δύο πρώτα ματς στην Ασία γνώρισαν πανωλεθρίες, όμως τώρα προέρχονται από μεγάλη νίκη την περασμένη Τρίτη στην Κορέα επί της Σεούλ (3-2, δεν έκαναν κάτι σπουδαίο, οι άλλοι τους υποτίμησαν).

Το Ουέλινγκτον είναι εντελώς ξεκούραστο, επί δύο βδομάδες προετοιμάζεται γι’ αυτό το ματς. Προέρχεται από δύο παιχνίδια στα οποία η ομάδα έδειξε μεγάλο «ανέβασμα» (2-1 μέσα στο Μπρίσμπεϊν και 3-3 εντός με Περθ). Πλήρης η αποστολή.

Αν το Ουέλινγκτον δεν τα καταφέρει, μάλλον θα πει «αντίο» στα πλέι-οφ. Την επόμενη βδομάδα θα φιλοξενήσει τη Νιούκαστλ (την 8η) και θα του λείπουν έξι βασικοί παίκτες (στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας).

Ο αγώνας θα παιχτεί στο Στάδιο Σπότλες, που από φέτος το χρησιμοποιούν ως έδρα οι Γουόντερερς και δεν έχουν νικήσει ακόμη εκεί (οι δύο νίκες που έχουν εντός σημειώθηκαν σε άλλα γήπεδα).

Το πιο σωστό ποντάρισμα εδώ θα ήταν το 2 DNB. Όμως επειδή διακρίνουμε ένα «λαθάκι» στις αποδόσεις θα παίξουμε το COMBO στοίχημα 2 & Goal/Goal σε απόδοση 6,75 στην betshop.gr

Το δεύτερό μας ματς είναι βραδινό (23.00) στην Παραγουάη. Για την «κακή» Σπορτίβο Λουκένιο τα είπαμε και πριν τρεις μέρες και δεν έχει αλλάξει κάτι (γκολ δεν βάζει ούτε με αίτηση). Τώρα φιλοξενεί τη Σέρο Πορτένιο που και «μεγάλο όνομα» είναι και βάζει γκολ (χωρίς αίτηση) και με νίκη σκαρφαλώνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Μόλις τρεις μέρες είχε για προετοιμασία η Λουκένιο, πλήρες επταήμερο η Σέρο Πορτένιο. Η προϊστορία είναι οριακά υπέρ των γηπεδούχων (13-10-12, δηλαδή δεν είναι τόσο εύκολο για τη Σέρο να κερδίσει στο Λούκε, όσο ήταν την Πέμπτη για την Γκουαρανί…).

Οι μπουκ δίνουν φαβορί την ανώτερη Σέρο Πορτένιο (στο 2,00 η bet365, στο 2,12 η stoiximan και στο 2,05 η betshop.gr).

Δεν διαφωνούμε και παίζουμε Σέρο Πορτένιο σε απόδοση 2,05 στην betshop.gr

«Ή ταν ή επί τας» για Ουέλινγκτον, δεν βάζει γκολ η Λουκένιο