MENU

Θεωρώ πως το γυναικείο σώμα είναι ένα υπέροχο θέαμα και μια ευλογία που δίνεται στον άντρα να το αγγίξει. Σε όποια μορφή τον ικανοποιεί. Το σώμα του καθενός είναι ευλογία και για τον ίδιο να το αγγίζει εφόσον έχει την εικόνα που ο κάτοχος του επιθυμεί. Πολύ βασικό κι αυτό. Αν το σώμα σου δεν έχει την εικόνα που θες, το πρώτο πράγμα που έχει να κάνεις είναι να μην το αντιμετωπίζεις με απώθηση. Θα το αγκαλιάσεις για να σε αφήσει να το αλλάξεις.

Το παραπάνω βέβαια δεν μας απαγορεύει να φανταστούμε σε μια συνθήκη what if, πώς θα ήταν μερικά γυναικεία σώματα σε μια διαφορετική εκδοχή τους. Πιο συγκεκριμένα, πώς θα ήταν μερικά αδύνατα κορμιά, κορμιά βασισμένα στα πρότυπα της περασμένης δεκαετίας, αν προσαρμόζονταν στην πιο δυναμική τάση αυτής της δεκαετίας. Της γυναίκας με καμπύλες.

Πριν προχωρήσω στο παρασύνθημα, να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές, στόχος του παρόντος κειμένου δεν είναι να δαιμονοποιήσει έναν τύπο σώματος. Είναι ένα εναλλακτικό σενάριο αν θέλετε. Ή και μια δήλωση προτίμησης προς το γυναικείο σώμα που διαθέτει αυτό που θα λέγαμε «πιασίματα».

Μπαίνω στην διαδικασία να το αναφέρω εν είδει απολογίας για κάτι που μπορεί να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε, χωρίς να ισχύει. Κανονικά δεν θα έπρεπε, αλλά πολλά παρερμηνεύονται και δεν θέλω να βρεθώ στην πυρά.

Πάμε στο παρασύνθημα λοιπόν. Διάσημες Ελληνίδες που ένας μεγάλος αριθμός αντρών τις έχει ερωτευτεί. Ένας μεγάλος αριθμός αντρών φαντασιώθηκε το σώμα τους. Θα άλλαζε κάτι δραματικά όμως αν είχαν περισσότερες καμπύλες; Για αυτούς που δεν υπέπεσαν στη γοητεία τους ακόμα, θα άλλαζε.

Αυτό που χαρακτηρίζει και τις έξι είναι ότι την όποια πρόσληψη του σώματος τους την προσφέρουν πρώτα από το πρόσωπο και μετά από το ίδιο το σώμα. Κι αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να διατηρούν κάθε σταγόνα της γοητείας τους με οποιοδήποτε τύπο σώματος.

Ευαγγελία Αραβανή

Η Ευαγγελία έχει αυτή την αυστηρότητα στο βλέμμα της, αυτό το απρόσιτο που την κάνει ακόμα πιο ποθητή. Κι αυτό δεν θα άλλαζε όπως κι αν ήταν το σώμα της.

Η Ζοζεφίν έχει ένα πολύ girly πρόσωπο που σου βγάζει κάτι γλυκό, κάτι αγαπησιάρικο. Κάτι παιχνιδιάρικο αν θες. Επίσης δεν θα αλλοιωνόταν αν είχε μερικά κιλά παραπάνω.

Ελένη Φουρέιρα

Θα άρεσε σε ακόμα περισσότερους, αλλά δεν θα την βόλευε για τη δουλειά της. Η Φουρέιρα χύνει κιλά ιδρώτα κάθε μέρα και με τη γυμναστική, αλλά και με τις πρόβες της. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο πρέπει να είναι πιο στεγνή από ποτέ. Το στυλ της μπορεί να κατευνάσει τις άμυνες αυτού που προτιμάει τις γυναίκες με καμπύλες. Σίγουρα πάντως θα θέλαμε να την δούμε κάποια στιγμή σε μια διαφορετική εκδοχή.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα ζωντανό παράδειγμα τρόπον τινά. Πέρασε την εγκυμοσύνη και είδαμε την εκδοχή της με λίγα κιλά παραπάνω. Ίσως να έφταιξε αυτό που λένε για τις εγκύους ότι λάμπουν. Σε κάθε περίπτωση δεν μας ξένισε καθόλου και μας άρεσε το ίδιο και περισσότερο. Η ίδια βέβαια είναι παθιασμένη με τη γυμναστική και έχασε σχεδόν άμεσα τα κιλά. Οπότε είναι σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας να την δούμε αλλιώς.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η 30χρονη από την Πάτρα διαθέτει σώμα μοντέλου και μόνο ένας παλαβός θα έλεγε ότι δεν θέλγεται από αυτό που βλέπει. Τρελός όμως δεν θα ήταν εκείνος που θα έλεγε «πολύ ωραία γυναίκα, αλλά θα της πήγαινε να έχει τα πιασίματά της». Όντως θα της πήγαινε. Πάλι γιατί και στην περίπτωση της όλα ξεκινάνε από τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τζούλια Νόβα

Το πρώην κορίτσι του Τροχού αδυνάτισε σε σχέση με το ξεκίνημα της στο πρωινό του Σεφερλή. Διαθέτει ένα σπινθηροβόλο βλέμμα, κοφτερό και ένα χαμόγελο που σε αφοπλίζει με την ζεστασιά και την ειλικρίνειά του. Το τι προκαλεί το σώμα της δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ξανά. Τι θα προκαλούσε όμως αν φορούσε δύο νούμερα μεγαλύτερα τα ρούχα της;

5 κιλά ακόμα: Οι 6 εντυπωσιακές Ελληνίδες που θα ήταν ακόμα πιο «καυτές» με καμπύλες! (pics)