MENU

Ο αείμνηστος καλλιτέχνης, ο οποίος απεβίωσε στην κατοικία του τον περασμένο Απρίλιο, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Purple Rain» το 1984, είχε κάνει εμφανίσεις ως φιλοξενούμενος στο Muppets Tonight το 1997 και υποδύθηκε τον εαυτό του στην τηλεοπτική κωμωδία καταστάσεων «New Girl» το 2014.

Η φωτογράφος, στενή συνεργάτης και φίλη του τραγουδιστή, Μάγια Ουάσινγκτον μίλησε στο περιοδικό GQ και αποκάλυψε ότι ο Prince ήταν σε διαπραγματεύσεις για ένα τηλεοπτικό σόου στο Netflix.

«Θα ήταν ένα reality show στο Paisley Park. Με ρώτησε: "Γιατί δεν με βοηθάς;". Του απάντησα: "Θα το ήθελα πολύ, αλλά θα πρέπει να συμμετέχεις κι εσύ"» ανέφερε η φωτογράφος. «Γιατί δεν θέλεις να δουν την αίσθηση του χιούμορ που έχεις;» του είπε η φωτογράφος και ο τραγουδιστής απάντησε: «Μάγια, δεν μπορώ να είμαι αστείος. Πρέπει να σώσω τον κόσμο».

Το Netflix επιβεβαίωσε στο Vulture ότι υπήρξαν συζητήσεις μαζί του για το reality show.

Στο τεύχος του περιοδικού GQ μιλούν επίσης για τον Prince οι τραγουδίστριες Τσάκα Καν, Γκουέν Στέφανι, η Κάρμεν Ηλέκτρα, χορεύτρια και τραγουδίστρια, την οποία είχε ανακαλύψει ο ίδιος, η Κάντας Σπρινγκς τραγουδίστρια και φίλη του, ο Μόρις Χέις, κιμπορντίστας και μέλος του συγκροτήματός του για πάρα πολλά χρόνια, ο Βάν Τζόουνς συγγραφέας, νομικός, πολιτικός ακτιβιστής και ιδρυτής μη κυβερνητικών οργανώσεων και άλλοι.

Η υπερπολυτελής έπαυλη Paisley Park, ένα κτιριακό συγκρότημα με την κατοικία και το στούντιο ηχογραφήσεων του πολυβραβευμένου με Γκράμι μουσικού έχει μετατραπεί σε μουσείο και είναι ανοιχτό για επισκέψεις του κοινού. Τον επόμενο χρόνο θα φιλοξενήσει συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Prince

πηγή: newsbeast.gr

Ο Prince ετοίμαζε με το Netflix ριάλιτι στην έπαυλή του