MENU

Η πανέμορφη Έλενα Τσίκλου έκανε το «μπαμ» όταν πήγαινε ακόμα σχολείο, καθώς τραβούσε από μικρή πάνω της όλα τα βλέμματα! Όμως, προτιμούσε τους μεγαλύτερους άντρες από τους συμμαθητές της!

Αυτό, μάλιστα, το έχει παραδεχτεί η ίδια η αναπληρωματική «Miss Young» του 2008: «Βρίσκω αρκετά ραβασάκια από συμμαθητές μου στο θρανίο. Όμως προτιμώ τους μεγαλύτερους άντρες. Νιώθω ότι με τα παιδιά της ηλικίας μου δεν επικοινωνώ», είπε η ωραία Ελένη.

Πριν ακόμα ασχοληθεί με το μόντελινγκ, είχε ξεκινήσει καριέρα στην πυγμαχία, ως μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Περιέργως, παρότι θεωρείται σκληρό άθλημα για γυναίκες, η Έλενα έχει άλλη άποψη: «Ασχολούμαι με την πυγμαχία εδώ και χρόνια γιατί είναι το αγαπημένο μου άθλημα, είναι δυναμικό και πιστεύω ότι με εκφράζει».

Η Έλενα Τσίκλου, η οποία έχει εργαστεί και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, έγινε «διάσημη» και λόγω ενός ατυχήματος που είχε στη συμμετοχή της στα βραβεία Playmate 2011, όταν σκόνταψε και έπεσε. «Σε πολλές κοπέλες θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο. Δεν πρέπει να το βάζουμε στα πόδια, αλλά να συνεχίζουμε», είπε τότε.

Μια άλλη δήλωσή της που είχε συζητηθεί, είναι αυτή για την ελληνική showbiz: «Δεν υπάρχει αξιοκρατία. Αυτό που ακούω να λένε, ότι η showbiz έχει γίνει ένα μεγάλο κρεβάτι, με βρίσκει σύμφωνη. Ακόμη και το κρεβάτι σου το καθορίζεις εσύ και δεν είναι σωστό να λειτουργείς με ανταλλάγματα και άλλου είδους συμφωνίες»!

Δείτε τη στο χορταστικό βίντεο από τα βραβεία Playmate 2011 και στη media gallery...

Πρώην μποξέρ του Ολυμπιακού και Playmate θέλει μεγάλους άντρες! (pics & vid)