MENU

Σύμφωνα με πληροφορίες, απογευματινές ώρες της 19ης Απριλίου πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του δράστη, στον χώρο του αρχαιολογικού μουσείου, καθώς υπήρχαν βάσιμες υπόνοιες ότι έκρυβε πράγματα που έχουν σχέση με την ανακρινόμενη υπόθεση. Στο δωμάτιο όπου έμενε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τάμπλετ μέσα σε μια μαύρη πλαστική σακούλα, καθώς και μία συσκευή καταγραφής βιντεοληπτικού υλικού από το χώρο του αρχαιολογικού μουσείου.

Το κρίσιμο στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα, είναι μια κούκλα, η οποία έμοιαζε με εκείνη που είχε περιγράψει το 11χρονο παιδί, από το οποίο ξεκίνησε η έρευνα για την υπόθεση. Η κούκλα αυτή εντοπίστηκε σε κάδο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του αρχαιοφύλακα.

Βραδινές ώρες της ίδια ημέρας και πρωινές ώρες της 20ής Απριλίου, ελήφθησαν συνολικά 8 ένορκες καταθέσεις γονέων αναφορικά με την υπόθεση, εκ των οποίων η μία ένορκη ήταν συμπληρωματική και αφορούσε την εγχείρηση της ιατρικής βεβαίωσης ανηλίκου, δυνάμει της οποίας είναι θετικός στην εξέταση για κάνναβη.

Το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στη Νίσυρο πραγματογνώμονες-παιδοψυχολόγοι από την Κω, παρουσία των οποίων ελήφθησαν συνολικά 11 καταθέσεις ανηλίκων.

Από τη διενέργεια της προανάκρισης, προέκυψαν τα εξής στοιχεία:

Τα κατασχεθέντα πειστήρια, που βρέθηκαν στην οικία του δράστη, όπως ερωτικά βοηθήματα και γυναικεία εσώρουχα, αναγνωρίστηκαν από την πλειοψηφία των ανηλίκων, που κατέθεσαν, παρουσία παιδοψυχολόγου.

Στην πλειοψηφία των καταθέσεων, ο δράστης υποδείκνυε τα ερωτικά βοηθήματα στα ανήλικα, ενώ πολλές φορές προέβαινε στη χρήση αυτών, έχοντας βγάλει πλήρως τα ρούχα του, ενώπιον των ανηλίκων, αγγίζοντας παράλληλα το μόριό του.

Προσέγγιζε τα ανήλικα θύματα, εξιστορώντας σε αυτά την προσωπική ερωτική του ζωή, που αφορούν συνευρέσεις με ομοφυλόφιλα και ετεροφυλόφιλα άτομα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ανηλίκων, παρουσία παιδοψυχολόγων, ο δράστης πρότεινε σε δύο ανήλικα θύματα, τη χρήση κάνναβης και αλκοόλ. Οι προτάσεις αυτές έλαβαν χώρα, σε διάστημα κατά το οποίο τα θύματα βρισκόντουσαν στην οικία του δράστη.

Σε άλλο ανήλικο θύμα, 14 ετών, ο δράστης έδινε αλκοόλ και ινδική κάνναβη, ενώ επιχείρησε να προβεί σε γενετήσια πράξη με το ανήλικο, που είναι πρόσωπο νεότερο των 15 ετών. Ειδικότερα, ο δράστης στην οικία του αρχικά έδωσε στον ανήλικο μπίρα και στη συνέχεια κάνναβη, ενώ ο ανήλικος πίστευε ότι είναι τσιγάρο. Έτσι με αυτήν τη μέθοδο, τον εξώθησε στη χρήση κάνναβης με αποτέλεσμα ο ανήλικος να εθιστεί σε αυτή. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο ανήλικος κάθε φορά επισκεπτόταν τον δράστη έχοντας την επιθυμία να κάνει χρήση κάνναβης, μιας και εθίστηκε σε αυτή. Το θύμα μετέβαινε στην οικία του δράστη μόνος, έτσι ώστε να κάνει χρήση κάνναβης, χωρίς ο αρχαιοφύλακας να του ζητάει κάποιο χρηματικό αντίτιμο.

Επιπροσθέτως, ο δράστης, σε κάθε επίσκεψη του ανηλίκου, έβγαζε εντελώς τα ρούχα του, μένοντας γυμνός και προβαίνοντας ο ίδιος σε άσεμνες πράξεις εμπρός στα μάτια του ανηλίκου, κάνοντας χρήση των ερωτικών βοηθημάτων, που ο ίδιος κατείχε, όπως τη γυναικεία πλαστική κούκλα σιλικόνης και το παιχνίδι αυνανισμού-ερωτικό βοήθημα για άνδρες (fleshlight). Έτσι ταυτόχρονα, ο ανήλικος πίνοντας αλκοόλ έβλεπε το πορνογραφικό υλικό στο τάμπλετ του δράστη και έκανε παράλληλα χρήση κάνναβης, ενώ ο δράστης ολόγυμνος προέβαινε σε χρήση ερωτικών βοηθημάτων, ενώπιον του ανηλίκου.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου του 2024, το ανήλικο θύμα μετέβη στην οικία του δράστη, όπου έκανε εκ νέου χρήση αλκοόλ και κάνναβης, ενώ ο δράστης ήταν ξαπλωμένος ολόγυμνος στο κρεβάτι του και πλησιάζοντας αυτή τη φορά το θύμα, το οποίο βρισκόταν σε έτερο κρεβάτι και παρακολουθούσε ταινία πορνογραφικού περιεχομένου, ο δράστης κινήθηκε προς το μέρος του και τον έπιασε στον μηρό. Ο ανήλικος αισθάνθηκε πολύ άβολα και αντιλαμβανόμενος την πρόθεση του δράστη για ερωτική επαφή, τον απώθησε και αποχώρησε και έκτοτε διέκοψε κάθε επαφή μαζί του. Η μητέρα του ανηλίκου μετέφερε τον ανήλικο σε ιατρικό διαγνωστικό εργαστήριο, για εξειδικευμένη ιατρική εξέταση, από την οποία προέκυψε ότι το ανήλικο ήταν θετικό σε χρήση κάνναβης.

Χθες Κυριακή, ενημερώθηκε πλήρως η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω, η οποία χαρακτήρισε τις παραπάνω πράξεις, υπαγόμενες στις διατάξεις των άρθρων 337 Π.Κ. «Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας», 339 Π.Κ. «Γενετήσιες Πράξεις με Ανηλίκου ή ενώπιόν τους» σε συνδυασμό με το άρθρο 42 Π.Κ. «Απόπειρα» και Ν. 4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Πηγή: newsbeast.gr

Η κούκλα που «καίει» τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο – Τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση