MENU

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η New York Post, το έγκλημα σημειώθηκε όταν ο 31χρονος Άνχελ Καράσκο πήγε στο σπίτι της Ραμίρεζ με λουλούδια για να συμφιλιωθούν μετά από καβγά που είχαν.

Κατά την ίδια πηγή όταν η 23χρονη απέρριψε την πρόταση συμφιλίωσης, ο 31χρονος εξοργίστηκε και την έσπρωξε στο κενό. Η 23χρονη έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση ενώ αντίθετα το 5 μηνών μωρό, ο μικρός Άνχελ Νοβάλτι Καράσκο-Ραμίρεζ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Καράσκο, ο οποίος άφησε πίσω τα λουλούδια που είχε πάει στη Ραμίρεζ, συνελήφθη λίγο αργότερα.

Την Πέμπτη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με τον ίδιο να χαμογελάει ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος του φώναζε «δειλέ» και «ελπίζω να σε σκοτώσουν στη φυλακή».

Όπως προέκυψε κατά την έρευνα για τον θάνατο της 23χρονης, ο 31χρονος είχε κατηγορηθεί για δύο επιθέσεις σε βάρος της μέσα στο 2026. Στις 5 Ιανουαρίου τού απαγγέλθηκε κατηγορία για επίθεση τρίτου βαθμού, καθώς φέρεται να χαστούκισε τη Ραμίρεζ και να της προκάλεσε μώλωπες, όταν εκείνη διαμαρτυρήθηκε επειδή συνομιλούσε με πρώην σύντροφό του. 

Τρεις ημέρες αργότερα, κατηγορήθηκε για ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη Ραμίρεζ καθώς φέρεται να εισέβαλε στο διαμέρισμά της και να την περίμενε εκεί.

Στο ποινικό του μητρώο έχει, δε, άλλες δύο συλλήψεις: μία για ψευδή δήλωση ταυτότητας και μία για κατοχή μαριχουάνας, αμφότερες το 2016.

Πηγή: protothema.gr

Αδιανόητη δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Ο πρώην της την πέταξε από τον 15ο όροφο μαζί με το μωρό τους