MENU

Η πορεία του Δικεφάλου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον Ρουμάνο τεχνικό των ασπρόμαυρων.

Πρόσφατα μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει πως δημοσιεύματα της Τουρκίας έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γκεζτεπέ, ενώ σήμερα ο Ουκρανός μάνατζερ, Βιάτσεσλαβ Ζακχοβίλο, δήλωσε πως ο Λουτσέσκου θα καταλήξει στην Σαχτάρ Ντόνεσκ.

Συγκεκριμένα όπως σημείωσε στην ιστοσελίδα sportanalytic.com: «Ο Φονσέκα θα φύγει το καλοκαίρι από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και την ομάδα θα αναλάβει ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου».

Ωστόσο πρόκειται για... ευφάνταστα σενάρια, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν ξεκαθαρίσει πως θα συνεχίζουν... μαζί και τον επόμενο χρόνο. Άλλωστε, πρόσφατα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε «απασφαλίσει», τονίζοντας πως οι φήμες και τα σενάρια από την Τουρκία προέρχονται από ελληνικά ΜΜΕ και από ανθρώπους που ίσως δεν επιθυμούν να τον βλέπουν στον Δικέφαλο.

Χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου είχε τονίσει πως: «Είμαι θυμωμένος με αυτές τις μ@λ@κίες, είναι όλα ψέματα, έχω δώσει μία υπόσχεση στον κ.Σαββίδη, δεν σκέφτομαι οτιδήποτε άλλο, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ένα ακόμη χρόνο. Έχω μάθει να δίνω μία υπόσχεση και να την τηρώ μέχρι το τέλος. Αν ο κ. Σαββίδης θέλει να αλλάξει κάτι, θα μου το πει, αλλά δεν έχει γίνει τίποτα τέτοιο. Αυτά όλα είναι μ@λ@κίες».

Ενώ δεν είχε παραλείψει να υπογραμμίσει ότι: «Θα σας πω τι είναι ξεκάθαρο για εμένα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις πιο καυτές ομάδες στην Ευρώπη, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020 και δεν επιθυμώ να το συζητήσω περισσότερο. Τους είπα ότι δεν είναι σωστές οι πληροφορίες τους και η συζήτηση σταματάει εδώ».

Ο Λουτσέσκου, η Σαχτάρ και η ξεκάθαρη απάντηση του Ρουμάνου