MENU

Στις 20 Ιουλίου κι ενώ ο νέος Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έχει ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βέλγιο και προετοιμάζονται τα πρώτα «κοψίματα», οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν σε μία μεταγραφική κίνηση που πιάνει αδιάβαστους ακόμα και τους μυημένους στο χώρο.

Όπως διαρρέεται από το λιμάνι, ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του 20χρονου (γεννημένος στις 9 Μαρτίου του 1998) αμυντικού μέσου Δημήτρη Κλιγγόπουλου, ο οποίος φέρεται να υπογράφει για τρία χρόνια με τους Πειραιώτες. Το όνομα δεν λέει τίποτα σχεδόν δεν κανέναν.

Με λίγο περισσότερο ψάξιμο, γίνεται γνωστό ότι γίνεται λόγος για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα (!) επαγγελματικό παιχνίδι στην καριέρα του, στο άνευ βαθμολογικής σημασίας του Άρη απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, κι ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο τους.

Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή ύψους 1,88, ο οποίος το 2014 άφησε τον Απόλλωνα Λιτοχώρου για τον ΠΑΟΚ, όμως μετά από δύο χρόνια μετακόμισε στον Άρη. Συμμετείχε στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας με τον Δημήτρη Σπανό το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο ήταν βασικός μόνο στους αγώνες της ομάδας νέων.

Το ποσό της συμφωνίας δεν αναφέρεται στα μέσα που πρόσκεινται στους ερυθρόλευκους, ωστόσο ιστοσελίδα που ασχολείται ενεργά με τον Άρη αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως οι κιτρινόμαυροι θα πάρουν μία βαθιά οικονομική ανάσα, αφού θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 300.000 ευρώ! Μάλιστα στο σχετικό άρθρο προστίθεται η πληροφορία, ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να αφήσει τον νεαρό μέσο στον Άρη ως δανεικό, κάτι που ο Άρης αρνήθηκε.

Η μεταγραφή του πάντως από τον Ολυμπιακό, δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα από τον σύλλογο των Πειραιωτών.

Ο Κλιγγόπουλος δεν μένει ούτε μία ημέρα στου Ρέντη, αφού αποφασίζεται να δοθεί δανεικός στον Αιγινιακό για να «ψηθεί» στο σκληρό πρωτάθλημα της Football League. Ωστόσο, ο νεαρός μέσος δεν καταφέρνει να διακριθεί. Αγωνίζεται μόλις σε δύο παιχνίδι της ομάδας από το Αιγίνιο (κι αυτά μπαίνοντας ως αλλαγή) και στις 16 Νοεμβρίου του 2018 λύνεται η συνεργασία του με τον Αιγινιακό, αλλά συνάμα μένει ελεύθερος και από τον Ολυμπιακό, όπως μας ενημερώνει δημοσίευμα από τοπικό μέσο της Πιερίας.

Την λύση της συνεργασίας επισημοποιεί και η ιστοσελίδα της ΕΠΟ, όμως ο Κλιγγόπουλος δεν αργεί να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Στις 24 Ιανουαρίου μετακομίζει στην Σαντορίνη και την Θύελλα Καμαρίου, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση του 7ου ομίλου της Football League 2 και μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ωστόσο, ο Έλληνας μέσος μετά από ένα μήνα έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89ο λεπτό του αγώνα με τους Άγιους Ανάργυρους και στο 87ο λεπτό του αγώνα με την Χαλκίδα!

Μία δαπανηρή μεταγραφική επένδυση που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να βγαίνει στον Ολυμπιακό…

Η μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού από τον Άρη που κατέληξε... στη Σαντορίνη!