MENU

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Λόγια που κατέρρευσαν σαν πύργος στην άμμο, όταν οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο άλλαξαν. Λόγια γεμάτα έπαρση, που καταρρίπτονται με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κώστας Καραπαπάς, ο Σάββας Θεοδωρίης γεμάτοι αλαζονεία έταζαν ακόμα 20 σερί πρωταθλήματα στην φιέστα τίτλου το 2017. Λόγια που δύο χρόνια αργότερα έρχονται σαν μπούμερανγκ εναντίον τους: «Έχω δώσει μία υπόσχεση για 20 πρωταθλήματα, οπότε οι αντίπαλοι μας ας έχουν υπομονή, να περιμένουν άλλα 13-14 χρόνια. Εγώ εδώ θα είμαι. Δεν πάω πουθενά», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την άνοιξη του 2017. Υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν στο ελάχιστο, πλην αυτής που τον θέλει ακόμα εδώ στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία πάνω από την φωτογραφία του Μαρινάκη έγραψε χαρακτηριστικά:«ΦΕΥΓΕΙ;;; ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…».

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε πριν από 21 μέρες ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα και με ιδιαίτερη βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα: «Δεν φοβόμαστε κανέναν. Το πρωτάθλημα αυτό θα το πάρουμε. Πιστέψτε με ότι αυτό τον Ολυμπιακό δεν θα υπάρχει ομάδα που να μπορεί να τον αντιμετωπίσει»

Λίγο μετά την ηχηρή ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα, το αφήγημα καταρρέει. Ο Ολυμπιακός μένει για δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα, κάτι που έχει να συμβεί από την εποχή των… πέτρινων ετών.

Συμβολικό; Θα δείξει. Ακούστε πάντως την σιγουριά με την οποία και οι τρεις έταζαν με περίσσια ευκολία 20 σερί πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό.

https://streamable.com/vbrob
Η αλαζονεία τιμωρήθηκε: Όταν Μαρινάκης, Καραπαπάς έταζαν 20 πρωταθλήματα σερί... (vid)