MENU

Ήταν 15 Μαρτίου 2017, όταν η είδηση του τραυματισμού του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ταρακούνησε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος επιθετικός του Δικεφάλου είχε σταθεί άτυχος καθώς είχε χτυπήσει στην προπόνηση στον ώμο με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα.

Μάλιστα τότε οι πληροφορίες ήθελαν να χάνει όλη την σεζόν, ωστόσο ο ίδιος επέμενε πως θα επιστρέψει... άμεσα!

«Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να είναι τραυματίας. Δουλεύω σκληρά και πιστεύω ότι μπορεί να γυρίσω στον αγωνιστικό χώρο πιο σύντομα από όσο πιστεύει ο κόσμος. Μακάρι να είναι μία ευχάριστη έκπληξη για όλους, καλύτερα να μην πω κάτι παραπάνω. Νιώθω καλά. Δε θέλω να υποσχεθώ κάτι, θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσω πιο γρήγορα» είχε αναφέρει τότε και δεν άργησε να επιβεβαιωθεί.

Και αυτό διότι μόλις στις 11 Απριλίου 2017 είχε μπει στην αποστολή του Βλάνταν Ίβιτς για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας το πείσμα που είχε για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση της ομάδας.

Πρόσφατα και πριν λίγες ημέρες (σ.σ. 11 Σεπτεμβρίου), η ατυχία ξανά... χτύπησε την πόρτα του έμπειρου επιθετικού του ΠΑΟΚ, φέρνοντας προβληματισμό στον Δικέφαλο με το σκεπτικό ότι η ομάδα έχει μπροστά της το μεγάλο παιχνίδι με Τσέλσι αλλά και στη συνέχεια αυτό με την ΑΕΚ, καθώς όπως είχε ενημερώσει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: «ο Σέρβος επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις) Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες».

Η αρχική εκτίμηση ήθελε τον Πρίγιοβιτς να χάνει το μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι, ωστόσο ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, για ακόμη μια φορά, είχε... άλλη άποψη.

Έτσι, η χθεσινή ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς που θέτει υποψηφιότητα για το παιχνίδι της Πέμπτης, ήταν άλλη μια είδηση... ρουτίνας, για όλους όσους έχουν ζήσει από κοντά τον Σέρβο επιθετικό και γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία που έχει ως άνθρωπος.

Το αν θα είναι στο 100% να αγωνιστεί, αυτή την ώρα το γνωρίζει μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου, το σίγουρο όμως είναι ένα. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν τα παράτησε... ποτέ!

Ο μαχητής Πρίγιοβιτς που δεν τα παρατά... ποτέ!