MENU

Το μιντιακό παρεάκι του ΠΟΚ, δεν έχει μπέσα και αυτό φάνηκε εδώ και καιρό. Συντονισμένα παρέα με τα συντοπιτάκια μου, βγήκαν στη κόντρα για ένα πέναλτι στον Πρίγιοβιτς που μπροστά στο σημερινό ήταν απόπειρα φόνου.

Σήμερα σιωπή. Η μαρμίτα να κυκλοφορά εδώ γύρω και άσε τους βλάχους να σκούζουν. Αυτή είναι η λογική τους, αυτό είναι το κέντρο της Ελλάδας και έτσι λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα.

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα παρότι θα μπορούσα να πατήσω στην επαφή, δεν πήρα θέση υπέρ του σφυρίγματος στον Πρίγιο. Δεν μου πήγε η ψυχή παρότι τηλεοπτικά είναι μαρς πέναλτι. Απλά ζωή και τηλεόραση στο ποδόσφαιρο καμιά φορά δεν συναντιούνται και σε καμία των περιπτώσεων δεν θα γίνω Περικλής Βασιλάκης.

Σήμερα σε χαμένη μπάλα του Μάνταλου που απλά τον κλείνει ο Κώτσιρας δίνει αυτό το πέναλτι. Και γεμίσαμε Κινέζους.

Η σάπια νοοτροπία, φαίνεται από πολλά πράγματα όμως, δεν μπορείς να το κρύψεις.

Στη Τούμπα οι του Αστέρα έσκουζαν λες και τους χτυπούσαν πέντε χιλιάδες βολτ. Σήμερα χαμογελάκια και δήθεν ειρωνεία για την κερκίδα.

Ο Παντελίδης στην Τούμπα είχε ακτίνες Χ, γιατί είδε κάτι που εμείς βγάλαμε συμπέρασμα και μάλιστα διαφορετικό από το δικό του, μετά από τρία ριπλέι.

Έξαλλος και στη Νόβα και στη συνέντευξη Τύπου. Σήμερα που η μαϊμού σφυρίχτηκε στο πρώτο ημίχρονο προφανώς δεν ήταν φορτισμένες οι ακτίνες Χ και βέβαια, δεν βρέθηκε ο σκηνοθέτης στο ημίχρονο να του αναλύσει ότι ανέλυσε σε ώρα παιχνιδιού στη Τούμπα. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τι λέω, έχουμε και τέτοιους, είναι ευκολότερο να έχεις άποψη για πέναλτι που έγινε στο πρώτο γιατί υπάρχει η ανάπαυλα στη μέση. Σήμερα δεν είχε άποψη λοιπόν και την προηγούμενη είχε.

Η νοοτροπία είναι αυτή. Στον ΠΑΟΚ κάνουν την επανάστασή τους όλοι.

Η ΟΥΕΦΑ που ... παραγγέλνει διαιτησίες ήρθε να μας κουνήσει το δάχτυλο κρατώντας τον Κομίνη. Σήμερα τον όρισε πάλι τέταρτο, μη χάσει μεροκάματο το παιδί.

Και ο Βασιλειάδης που μοίρασε τα χρήματά μας με νούμερα άσχετα με την τρέχουσα αγορά, δεν μπορεί να τρέξει το VAR προφανώς και για οικονομικούς λόγους.

Ο ένας κάνει μπούλινγκ στους δικαστές για να μη δικάσουν ορθολογικά, ο άλλος μοιράζει χρήμα σε ανταγωνιστές και όχι σε αυτό που θα σώσει τον ανταγωνισμό.

Πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ αν τα μεγάλα πόρταλ έπαιρναν σωστή θέση. Την προηγούμενη εβδομάδα άπαντες όρμησαν στον ΠΑΟΚ και η ζωή τα φέρνει έτσι που μία εβδομάδα μετά πάλι εκτέθηκαν. Ήταν σαν το σκηνικό με τον Ιβάν πέρυσι και στο καπάκι το βούλευμα Μαρινάκη.

Όμως έχουν εκπαιδεύσει το κοινό τους στη λογική μονά – ζυγά δικά μας. Απλά στη παρούσα φάση, μονά ζυγά δικά σας, πρωτάθλημα δεν τελειώνει στο χωριό σας.

Και αυτό δεν αποτελεί απειλή, απλά είναι το φυσικό επακόλουθο των γεγονότων που προκύπτουν σχεδόν κάθε μέρα.

Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα