MENU

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την πρόταση αγοράς του Μολέδο σε Παναθηναϊκό και ποδοσφαιριστή και πλέον περιμένει από τον έμπειρο αμυντικό την απάντηση του. Ο Δικέφαλος έχει κάνει την καλύτερη πρόταση από όλους τους ενδιαφερόμενους τόσο στους "πράσινους" όσο και στον παίκτη και αυτό που απομένει είναι να αποφασίσει ο Μολέδο αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους "ασπρόμαυρους" ή αν θα επιστρέψει στην Βραζιλία.

Ο Μολέδο έχει μόνο έναν προβληματισμό σε ότι αφορά την παραμονή του στην Ευρώπη και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι το παιδί του ζει στην πατρίδα του. Από εκεί και πέρα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ στην πρόταση προς τον Παναθηναϊκό έχει προσφέρει στα ανταλλάγματα και τους Κάτσε και Κωνσταντινίδη με κανονική μεταγραφή.

Η μεταγραφική αυτή υπόθεση δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ και όπως όλα δείχνουν μέχρι το βράδυ θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αφού ο ΠΑΟΚ θα έχει πάρει την οριστική απάντηση και θα γνωρίζει αν να προσθέσει στο ρόστερ του τον Μολέδο ή θα προχωρήσει για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού, που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του.

Αποφασίζει για ΠΑΟΚ ο Μολέδο