MENU

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού σημείωσε για ακόμα μία φορά ότι το Grexit θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και σημείωσε πως αυτή η λύση θα βοηθήσει μόνο τα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης». 

«Δεν υπάρχει άλλος δρόμος πλην από αυτόν του συμβιβασμού. Η UEFA και η FIFA πρέπει να συζητήσουν το θέμα. Μέλη της ΕΠΟ κατηγορούνται για εγκληματικές δραστηριότητες και προφανώς υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος και στη συνέχεια στάθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Αυτή η κατάσταση που επικρατεί είναι ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρούμε ότι πρόκειται για σοβαρή κατάσταση. Αντί να βρουν λύση άμεσα, υπάρχουν αρκετοί που προσποιούνται πως όλα βαδίζουν καλά, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο».

Σε ό,τι αφορά το πιθανολογούμενο Grexit, o πρόεδρος του Παναθηναϊκού υπογράμμισε ότι: «Θεωρώ πως τυχόν απομόνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου από το Champions League και το Europa League, αλλά και ο αποκλεισμός των Εθνικών ομάδων, θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Νομίζω ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όσοι θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους χωρίς να ακολουθούν τους νόμους θα είναι οι νικητές».

Αλαφούζος: «Το Grexit θα είναι η νίκη της εγκληματικής οργάνωσης»