MENU

Μάχη παραμονής στο... clasico του Ηρακλείου, με Εργοτέλη κι ΟΦΗ να καίγονται για τους βαθμούς σε ένα «εξάποντο» παιχνίδι για την επιβίωσής τους. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θέλει να δώσει συνέχεια μετά τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο παραμένει με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση ήττας θα δει έναν εκ των βασικών της αντιπάλων για τη σωτηρία, να ξεφεύγει στο +8. 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βγάλει τα δελτία για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι ο «Αλενατόρε» δεν θα συμπληρώσει ούτε αυτή τη φορά 18άδα. Σε ό,τι αφορά τον Εργοτέλη, θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Εστεμπάν Σολάρι, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή, ενώ στη διάθεση του Ταουσιάνη τέθηκε κι ο Σάββας Γκέντσογλου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. 

Από εκεί και πέρα πολύ κρίσιμο είναι τόσο για τη Βέροια, όσο και για τον Ατρόμητο το παιχνίδι στην Ημαθία, στο πρώτο ματς των Περιστεριωτών μετά την αποχώρηση του Σα Πίντο. Στον... αέρα όμως φαίνεται ότι βρίσκεται κι ο τεχνικός της «βασίλισσας του βορρά», Κάρλος Γκρανέρο μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες και δεν αποκλείεται το μέλλον του να εξαρτηθεί από το αποψινό ματς. 

Στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αγωνιστική, ο Λεβαδειακός που στον πρώτο γύρο έκανε... πάρτι με 4-0 στους «Ζωσιμάδες», υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να ανασάνει βαθμολογικά. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πετράκη μετράει μόλις μία ήττα εδώ κι έντεκα αγωνιστικές και θέλει το διπλό για να παραμείνει σε τροχιά Ευρώπης. Αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια:

15:00 Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα NS 3

17:15 Εργοτέλης-ΟΦΗ NS 1

19:30 Βέροια-Ατρόμητος NS 2

Τα «φώτα» στη... μάχη της Κρήτης