MENU

Στα «χαρτιά» είναι η πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν και γι' αυτό το λόγο ξεκίνησε με όνειρα υπεράσπισης του στέμματος και τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, λόγω του «τυφώνα» Σίτι που χάνει βαθμούς στο Νησί κάθε φορά που δεν βρέχει στην Αγγλία, η Τσέλσι πρέπει να συμβιβαστεί με τη μάχη της δεύτερης θέσης (έχοντας ως κύριο αντίπαλό της την Γιουνάιτεντ).

Και μπορεί αρχικά να ξεκίνησε με το αριστερό, όμως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται- πράγμα που φάνηκε και σήμερα κόντρα στην Στόουκ: γκολ μόλις στο 3΄ από τον Ρούντιγκερ, 2-0 ο Ντρικγουότερ στο 9΄, 3-0 ο Πέδρο στο 23΄ και... μεταφορά του πάρτι στο δεύτερο 45λεπτο με Γουίλιαν (73΄) και Τζαπακόστα (88΄) να βάζουν το κερασάκι στην αγωνιστική τούρτα.

Κάπως έτσι, οι «Μπλε» έφτασαν τους 45 βαθμούς και βρίσκονται στο +2 από την τρίτη Γιουνάιτεντ, η οποία, ωστόσο, έχει ένα ματς λιγότερο.

Δεδομένης της εξωπραγματικής φέτος Σίτι, η δεύτερη θέση είναι κάτι σαν πρωτάθλημα για όλους τους υπόλοιπους.

Δεν είναι αδόκιμο, λοιπόν, να πούμε πως η Τσέλσι πάει για το... back-to-back!

https://streamable.com/zdxvd

Μπόρνμουθ – Έβερτον 2-1

Εσχάτως τα «Ζαχαρωτά» κερνούσαν... πίκρα: 7 αγωνιστικές αήττητη ήταν η Έβερτον στο Νησί, όμως λίγο πριν βγει ο χρόνος είχε φτάσει η ώρα για να γύρισει τον χρόνο πίσω (και, πιο συγκεκριμένα, στις ήττες): γκολ ο Φρέιζερ στο 33΄, ισοφάριση ο Γκουέγ στο 57΄ και νέο τέρμα του Σκωτσέζου μεσοεπιθετικού στο 89' για το 2-1 και τη νίκη της Μπόρνμουθ.

And a not-so-happy New Year, λοιπόν, για την Έβερτον...

https://streamable.com/yumyx
Τσέλσι – Στόουκ 5-0