MENU

Ο Αντόνιο Κόντε ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα τον Βραζιλιάνο άσο, Ντιέγκο Κόστα, ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν και ο Καντονά πιστεύει ότι αυτή η κίνηση θα επηρεάσει την ισορροπία της ομάδας.

«Τα νευριασμένα μηνύματα δεν είναι καλή ιδέα, πόσο μάλλον για τη λύση μιας συνεργασίας. Αν συνδυάσετε αυτά που προανέφερα θα έχετε το περίφημο πλέον κείμενο του Αντόνιο Κόντε: "Καλή τύχη για την επόμενη χρονιά αλλά δεν είσαι πλέον κομμάτι του πλάνου μου"».

«Κάθε γράμμα αυτής της πρότασης που στάλθηκε στον Ντιέγκο Κόστα πιθανότατα να κοστίσει στην Τσέλσι περίπου 1 εκατομμύριο. Μην καθορίζεις την τύχη της ομάδας με τους αντίχειρες σου».

Η αμφιλεγόμενη κίνηση του Ιταλού προπονητή έχει επιφέρει αρνητικές αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας. Φήμες θέλουν να σκέφτεται μέχρι και την απόλυσή του.

Από την άλλη, ο Ερίκ Καντονά, όταν αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του Ζινεντίν Ζιντάν... έσταζε μέλι.

«Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει βρει τη λύση του να τετραγωνίσεις τον κύκλο, σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, μεταμόρφωσε πολλούς παίκτες- ταλέντα σε μια υπέροχη ομάδα. Αυτό, θα έπρεπε να αρκεί για να σωπάσουν όλοι αυτοί που είχαν αμφιβολίες για τις δυνατότητες του στην προπονητική».

Ο Ερίκ Καντονά «καίει» Κόντε και εκθειάζει Ζιντάν!