MENU

Ήδη οι φωτογραφίες σχολιάζονται ποικιλοτρόπως σε ό,τι αφορά την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που έχει επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη. Ο ανακριτής επέτρεψε στον Μαρινάκη να παραμείνει πρόεδρος της ΠΑΕ, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά σχετικά με το ποιοι ακριβώς είναι οι όροι απαγόρευσης δεδομένου ότι άπαντες στην αθλητική πιάτσα γνωρίζουν πως ο Μαρινάκης συνεχίζει να κινεί τα νήματα και να διοικεί επί της ουσίας την ομάδα.

Την άποψη αυτή ήρθε να ενισχύσει η παρουσία του στο... χορτάρι του Καραϊσκάκης. Σε μια επίδειξη ισχύος ενώπιον της Ευρώπης αλλά και τη στιγμή που όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν δεδομένο πως θα πέσουν πάνω του, δεν δίστασε πριν τον αγώνα να εισέλθει στο γήπεδο παρέα με τον Κώστα Βερνίκο και τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί και στην ΕΕΑ η οποία είχε ερευνήσει παρομοίως και την υπόθεση του Μελισσανίδη σχετικά με το ποιος ασκεί διοίκηση. Και καθώς η απάντηση του Ανδρεάδη στο σχετικό ερώτημα που του απηύθυνε πρόσφατα μοιάζει να μην ικανοποιεί τα μέλη της επιτροπής, δεν αποκλείεται αρχής γενομένης από τη σημερινή συνεδρίαση να τεθεί ξανά θέμα και να ανοίξει φάκελος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο του «Καραϊσκάκη» πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπάγερν...

Ποιοι περιοριστικοί όροι; Ο Μαρινάκης στο χορτάρι (pics)!