MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
TV: Cosmotesports 3
Τρίκαλα
ΤΡΙΚΑΛΑ
0 0
ΑΕΛ
ΑΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Είχαν, εξαρχής, τις πιθανότητες με το μέρος τους, καθώς- με δεδομένη την «αναμενόμενη» νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελευσινιακού- τους βόλευαν δύο αποτελέσματα: τα Τρίκαλα του Γ.Χ. Γεωργιάδη αρκούνταν και με ισοπαλία στο Θεσσαλικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ, προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση.

Η Λάρισα, ωστόσο, ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο στο παιχνίδι, καθώς ήταν και αυτή που «καιγόταν» για τη νίκη (το μοναδικό αποτέλεσμα που την «έστελνε» στην επόμενη φάση): στο 9΄ ο Λαμπρόπουλος και στο 27΄ ο Ντέλετιτς απείλησαν για το 0-1, ενώ κοντά στο ν' ανοίξει το σκορ έφτασε και ο Μαρουκάκης στο 78΄, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με την μπάλα να φεύγει παράλληλα από την εστία.

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως το ωραίο σουτ του Ντέλετιτς σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Σιδεράκη και το 0-0 παρέμεινε μέχρι... νεωτέρας.

Κάπου εκεί έφτασε η στιγμή να επιβεβαιωθεί και πάλι ο κανόνας που θέλει αυτόν που χάνει ευκαιρίες να δέχεται γκολ: ο Γιαννιτσάνης- που αγωνίζεται στα Τρίκαλα ως δανεικός από τη Λάρισα!- ακριβώς στο 90΄ βγήκε στην αντεπίθεση, πρόλαβε την έξοδο του Καβουσάκη και με πλασέ από δύσκολη θέση από τα πλάγια διαμόρφωσε το τελικό 1-0, που έστειλε τα Τρίκαλα στους «16» και την ΑΕΛ στο... σπίτι της.

Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μίνγκας (50′ Γιαννιτσάνης), Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (85′ Σαρακατσάνος), Κουσκουνάς (68′ Δουκάκης).

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Γκόλιας, Φατιόν, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (55′ Ντοντό), Ναβάρο (55′ Ουρτάδο), Μαρουκάκης, Κουτσιανικούλης (75′ Καπός), Ντέλετιτς.

https://streamable.com/o01k

Τελική βαθμολογία ομίλου:

ΠΑΟΚ 7 (8-0)

ΤΡΙΚΑΛΑ 7 (6-0)

ΛΑΡΙΣΑ 3 (2-4)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0 (1-13)

Τρίκαλα – Λάρισα 1-0