MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
Cosmotesport 3
Χανιά
ΧΑΝΙΑ
0 0
Πλατανιάς
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Την νίκη με 2-1 επί των Χανιών πανηγύρισε ο Πλατανιάς στο χανιώτικο ντέρμπι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπλελλου Ελλάδος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Ολυμπιακό καθώς σε περίπτωση που η ομάδα της Λακωνίας δεν επικρατήσει των ερυθρόλευκων θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τα Χανιά καθώς μόλις στο 4’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Ντιλαβέρ έστειλε με κεφαλιά άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχθηκαν προσπάθησαν να αντιδράσουν αυξάνοντας την πίεσή τους. Ο Αθανασίου στο 13’ κατάφερε με δυσκολία να απομακρύνει το σουτ του Πριντέτα, όμως δεν έγινε το ίδιο στο 24’ όταν ο Γιακουμάκης με όμορφο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μάλιστα δεν αρκέστηκε σε αυτό το γκολ και μόλις τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να πετύχει την ολική ανατροπή. Ήταν μία σέντρα του Ηλιάδη που έγινε από τα αριστερά και ο Θανάσης Ντίνας προ κενής εστίας με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αθανασίου.

Στο 38’ ο Θεολόγου έκανε την κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από την περιοχή του Πλατανιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Κοκκαλά. Στα λεπτά που απέμειναν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου να πηγαίνει στο ημίχρονο προηγούμενο στο σκορ με 2-1.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά προκειμένου να μπορέσουν να πετύχουν το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια όμως δεν κατάφερναν εύκολα να φτάσουν μπροστά στα καρέ του τερματοφύλακα του Πλατανιά. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και ο Πλατανιάς προσπαθούσε να διαχειριστεί το υπερ του σκορ. Μάλιστα, ήταν αυτός που στο 82’ έφτασε κοντά στην επίτευξη τρίτου γκολ, όμως ο Αθανασίου μπλόκαρε δύσκολα το γυριστό του Γιακουμάκη.

Από εκεί και έπειτα δεν άλλαξε κάτι, ο Πλατανιάς πανηγύρισε την νίκη και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σπάρτη για μάθει αν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Μάνιας (89' Μαργαρίτης), Σταματής (57' Ντούμος), Αποστολόπουλος (65' Λύρας).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Καρυπίδης, Πριντέτα, Ηλιάδης (71' Τσουράκης), Ντίνας (81' Βάντερσον), Ντιντάκ, Μενδρινός, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ (68' Γκνιάτιτς).

Χανιά - Πλατανιάς 1-2