MENU

Με γκολ από τους Αθανασίου Π. και Ρόβα, ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας και να συνεχίσει με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα την μάχη που δίνει για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των δυο ομάδων, οι «κυανόλευκοι» ήταν αυτοί που κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που κατάφερε να μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση, παρόλα αυτά μια αδράνεια της άμυνας του, έφερε το γκολ για τον ΑΟ Καρδίας στο 11’, με τον Βερνάρδο να κερδίζει στο τετ-α-τετ τον Γιούδα.

Το γκολ του γηπεδούχων είχε ως αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί και να ανεβάσει την απόδοση του ο Ηρακλής, ο οποίος άρχισε να πιέζει στο μισό γήπεδο. Μόλις πέντε λεπτά μετά, οι «κυανόλευκοι» είχαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1, όπου ο Καραντασιάδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον πορτιέρε των γηπεδούχων να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά στο πρώτο ημίχρονο και τελικά έφτασε στο 41’ στην ισοφάριση, όπου ο Αντώνης Αθανασίου εκτέλεσε το φάουλ, με τον αδερφό του Παντελή, να σκοράρει από κοντά για το 1-1.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά με στόχο να κάνουν την ανατροπή όπου και τελικά το κατάφεραν μόλις στο 50’ της αναμέτρησης. Και αυτό διότι ο Ρόβας κατάφερε να σκοράρει από κοντά μετά από ωραία ασίστ που έδωσε ο Παπαδόπουλος.

Στο 55’ ο ΑΟ Καρδίας πήγε να δημιουργήσει φάση με μια καλή σέντρα, ωστόσο ο Γιούδας ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να κρατήσει το 1-2 υπέρ της ομάδας του.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ, αν δεν ήταν άτυχος στις προσπάθειες που έκανε ο Ρόβας, ο οποίος ξεχώρισε στη σημερινή αναμέτρηση. Μετά το 70’ του αγώνα, ο Ηρακλής… πάγωσε το παιχνίδι, καταφέρνοντας να πάρει ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ενώ στο 87’ ο ΑΟ Καρδίας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βελισσάρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι σκόραραν, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς έγινε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Ηρακλή, τον Γιούδα.

ΑΟ Καρδίας - Ηρακλής 1-2