MENU

Στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά της στους δύο βαθμούς, επέστρεψε η Νίκη Βόλου. Η ομάδα του Στέφανου Ξηρόφωτου ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, και μόλις στο 1΄ έφτασε κοντά στο γκολ η σέντρα όμως του Δημολιού αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καταγή, με τον Καραγκούνη στην να αποκρούει με γροθιές την εκτέλεση του Κόλα.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι «κυανόλευκοι» σε εκείνο το χρονικό σημείο του παιχνιδιού, το πέτυχαν στο 13΄ όταν μετά από σουτ του Ναουμίδη το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Καραγκούνη, ο Κορέτας στην επαναφορά με πλασέ έκανε το 1-0. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Θεσσαλοί είχαν δύο σημαντικές στιγμές προκειμένου να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους.

Αρχικά στο 15΄ με την προβολή του Τορεζάνι, να καταλήγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του τέρματος του Καραγκούνη, και εν συνεχεία στο 24΄ με τον Μέτσε να μην καταφέρνει να κάνει την προβολή και τους αμυντικούς των Επτανήσιων να απομακρύνουν. Η απάντηση από πλευράς της ομάδας του Αντρέα Παντζιαρά, ήρθε στο 26΄ με το σουτ του Βασιλείου να αποκρούεται σωτήρια από τον Τζήμα, με το σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα από το 60΄ και μετά τις αλλαγές που έγιναν, η Νίκη ανέβασε την απόδοση της και στο 74΄ έφτασε κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Αλεξανδρή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καραγκούνη, ενώ στο 70΄ αυτό του Ζενούνι αποκρούστηκε εις διπλούν από τον Τζήμα. Οι νησιώτες από την πλευρά τους με εξαίρεση την προσπάθεια του Μακρυγιάννη στο 55΄, δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Τζήμα στο β΄ μέρος, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέφανος Ξηρόφωτος):Τζήμας, Αλεξανδρής, Δημολιός, Νουμίδης, Παρασκευαΐδης, Πετράκος, Μέτσε, Τορεζάνι (68’ Ζενούνης), Νικλητσιώτης (57’ Μαλακασιώτης), Κόλα (89’ Τσιουρέλης), Κορέτα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Αντρέας Παντζιαράς):Καραγκούνης, Πολυχρονάκης (15’ Βρεττός), Καταγής, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Τοντόροφ, Βασιλείου, Κτενάς (74’ Σιδέρης), Γεωργάκης (64’ Περιστέρης), Μακρυγιάννης, Κοντογιάννης

Έκαναν σεφτέ Αστέρας Πετριτή και Θεσπρωτός

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα ματς του 2ου ομίλου, ξεχωρίζουν οι εντός έδρας νίκες του Αστέρα Πετριτή και του Θεσπρωτού με 1-0 και 3-1 επί των Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Ρήγα Φεραίου αντίστοιχα αλλά και η πρώτη νίκη του Πιερικού μακριά από την έδρα του (1-0 στα Τρίκαλα τους Μαύρους Αετούς).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

2ος όμιλος

7η αγωνιστική

Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Αστέρας Πετριτή – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 1-0

Διαγόρας Σεβαστής – Πύδνα Κίτρους 2-0

Ένωση Ιστιαίας – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0

Θεσπρωτός – Ρήγας Φεραίος 3-1

Καραϊσκάκης – Αμβρακία Κωστακίων 1-0

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Πιερικός 0-1

1. Ολυμπιακός Βόλου 18

2.Διαγόρας Σεβαστής 18

3.Νίκη Βόλου 16

4.Απόλλων Λάρισας 15

5. Καραϊσκάκης 15

6. Πύδνα Κίτρους 11

7. Τηλυκράτης 11

8. Ρήγας Φεραίος 8

9.Πιερικός 9

10. Εθνικός Φιλιππιάδας 6

11.Θεσπρωτός 6

12.Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 5

13.Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 5

14. Αστέρας Πετριτή 5

15.Αμβρακία Κωστακίων 4

16.Ένωση Ιστιαίας 2

Θέσεις 1:Άνοδος

15-16: Υποβιβασμός

Επόμενη Αγωνιστική (6/11)

Αμβρακία Κωστακίων – Διαγόρας Σεβαστής

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ένωση Ιστιαίας

Εθνικός Φιλιππιάδας – Τηλυκράτης

Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας

Ολυμπιακός Βόλου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Πιερικός – Καραϊσκάκης

Πύδνα Κίτρους – Νίκη Βόλου

Ρήγας Φεραίος – Αστέρας Πετριτή

Νίκη Βόλου - Τηλυκράτης 1-0