MENU

Επιστροφή στις νίκες για την Χαλκίδα η οποία δείχνει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο φρόντισε να αποδείξει και με την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Εύβοιας. Το συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν ήταν αυτό το οποίο μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι από την ομάδα της Χίου και στο 20΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε πλασέ του Σπανού.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανόμαυροι» έχοντας υπέρ τους και την ψυχολογία από το γρήγορο τέρμα που πέτυχαν, κατάφεραν να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι και στο 26΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους και πάλι με πλασέ αυτή τη φορά του Σταματάκου. Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκροτημα του Μανώλη Παπαδόπουλου προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος το οποίο θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στην επανάληψη οι Ευβοιείς εκμεταλλευόμενοι με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ τους αποτέλεσμα το οποίο κατάφεραν να το διαχειριστούν με επιτυχία, κάνοντας παράλληλα συντήρηση δυνάμεων χωρίς ωστόσο να απειληθούν ιδιαίτερα από τους «κιτρινόμαυρους», με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την τρίτη τους νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Ντουμάνης, Αχείμαστος (74' Σικαλιάς), Τσατσαρής, Καραμπάς, Τσούπρος, Ε. Στασινόπουλος, Σταματάκος (55' Σεχολάρι), Βαλκάνος (80' Κόσουτιτς), Σπανός, Ντελέκος, Δ. Στασινόπουλος

ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ (Μανώλης Παπαδόπουλος): Κρουσουλούδης, Βαϊτερλής (83' Χριστοφής), Χριστόπουλος (55' Τσιούμας), Γρίγος, Πουλάκης, Λέσι (51' Κροτσίδας), Σαμπάνης, Χριστούλης, Ντάμπος, Σελάλα, Σεζένιας.

Με φόρα από το Κύπελλο η Χαλκίδα