MENU

Ο Ηρακλής και άλλες επτά ομάδες της Football League δεν πέρασαν την επιτήρηση της ΕΠΟ και θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών.

Η ομάδα της συμπρωτεύουσας θέλει ένα θαύμα για να πάρει το εισιτήριο για τη Super League 2. Αντίπαλο της, την τελευταία αγωνιστική θα βρει τον Πλατανιά, που μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Η ομάδα των Χανίων δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στη διαδικασία επιτήρησης, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα Λάρισας που θα τιμωρηθεί επίσης με -3. Ο Πλατανιάς λοιπόν, παρέμεινε στους 52 βαθμούς και άφησε στην τρίτη θέση την ομάδα της Θεσσαλίας που υποχώρησε στους 51.

Η δεύτερη θέση στέλνει σε διπλό αγώνα μπαράζ με αντίπαλο την 13η ομάδα της Super League για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία, υπό την προϋπόθεση ότι θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση φέτος.

Την τελευταία αγωνιστική, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (5/5) ο Απόλλων Λάρισας αντιμετωπίζει τον υποβιβασμένο Ηρόδοτο εκτός έδρας και ο Πλατανιάς τον Ηρακλή εντός. Η κρητική ομάδα λοιπόν, θέλει μόνο νίκη για να πάει στο μπαράζ και να διεκδικήσει την επιστροφή της στη Super League.

Νέα δεδομένα για το μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα