MENU

Η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ανήκει και αυτή με την σειρά της στο χρονοντούλαπο. Το SDNA έπειτα από το πέρας αυτής παρουσιάζει τα 5+5 πρόσωπα που σημάδεψαν είτε θετικά, είτε αρνητικά αυτή.

Κώστας Δούμτσιος (Δόξα Δράμας) -Βαθμός 1

Ο Σερραίος επιθετικός μπορεί να ήταν ο σκόρερ των «μαυραετών» στον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή, ωστόσο ήταν αυτός που άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 15΄ καθώς έκανε προβολή πάνω στον Σούλη, με συνέπεια να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την συνέχεια για τους Μακεδόνες.

Μιλιβόγιε Λάζιτς (Πλατανιάς)-Βαθμός 2

Ο 26χρονοςΒόσνιος επιθετικός των Χανιωτών ήταν αυτός που στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τα Τρίκαλα είχε την ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς, η κεφαλιά του όμως αντί για τα δίχτυα του Ταϊρη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Σε περίπτωση που σε εκείνο το χρονικό σημείο γινόταν το 0-1, τότε τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Μιχαλανδρέας Νύκταρης (Ηρόδοτος) – Βαθμός 3

Ο 19χρονος μέσος ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού τον Ιανουάριο κατάφερε σε στο 13΄ κι ενώ η ομάδα του έχανε με 1-0 από τον Ηρόδοτο, να δεχτεί δύο κίτρινες και να την αφήσει για το υπόλοιπο του αγώνα με δέκα παίκτες, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης.

Αντρέας Βλαχομήτρος (Αιγινιακός) – Βαθμός 4

Ο 21χρονος επιθετικός ο οποίος παίζει ως δανεικός από την ΑΕΚ στην ομάδα της βόρειας Πιερίας ήταν ο μοιραίος στο εκτός έδρα παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, καθώς η ομάδα του έχανε μεν με 1-0 από τους Πόντιους, ωστόσο η αποβολή του στο 74΄ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για το συγκρότημα του Τζεμ Καρατζά.

Παναγιώτης Λινάρδος (Κέρκυρα) – Βαθμός 5

O 27χρονος Αιτωλοακαρνάνας μέσος των Φαιάκων σ΄ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα του, το έχασε στο τέλος είχε την δυνατότητα στο 35΄ να βάλει μπροστά στο σκορ τους Επτανήσιους, το σουτ του όμως αντί για τα δίχτυα του Παπαδόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ από την εστία του. Σε περίπτωση που αυτό γινόταν σε εκείνο το χρονικό σημείο, η ροή του αγώνα θα ήταν εντελώς διαφορετική...

Χρήστος Τζιώρας (Καραϊσκάκης) – Βαθμός 6

Ο Κοζανίτης επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, των Ηπειρωτών στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς χάρη σε δικό του τέρμα στο 44΄ η ομάδα της Άρτας πήρε μία σημαντική νίκη, αποτέλεσμα το οποίο την φέρνει πλέον στην 11η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς και στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Λεωνίδας Κυβελίδης (Απόλλων Πόντου) – Βαθμός 7

Ο 33χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Πόντου ήταν αυτός που χάρη στο 5 του γκολ στο ματς με τον Αιγινιακό έδωσε την νίκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αποτέλεσμα που την βάζει πλέον δυνατά στο κόλπο της ανόδου καθώς απέχει μόλις έναν βαθμό από την 2η θέση την οποία και έχει ο Απόλλων Λάρισας.

Ίλια Μαρκόφσκι (Τρίκαλα) – Βαθμός 8

Ο νεαρός Ουκρανός επιθετικός των «κυανέρυθρων», ο οποίος αποκτήθηκε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ως ελεύθερος από τον Αιγινιακό ήταν αυτός που στο ματς με τον Πλατανιά πέτυχε το δεύτερο του γκολ με την φανέλα του ΑΟΤ, το οποίο όπως και εκείνο κόντρα στην Σπάρτη έδωσε το τρίποντο στους Θεσσαλούς που πλέον να είναι στην 12η θέση της βαθμολογίας και για πρώτη φορά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Tάσος Παπαχρήστος (ΑΟΧ Κισσαμικός) – Βαθμός 9

Ο Αιγιώτης αμυντικός των «κυανόλευκων» ήταν αυτός, που στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα πέτυχε στο 94΄ το πρώτο του γκολ με την φανέλα τους, το οποίο τους έδωσε την έκτη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα με συνέπεια να βρίσκονται σταθερά στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παράλληλα ψαλίδισε κατά πολύ τις ελπίδες των Επτανήσιων για άνοδο.

Χρήστος Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή) – Βαθμός 10

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο μεσοεπιθετικός των «κοκκινόμαυρων» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής τους καθώς βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Παναχαϊκή δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη της εμφάνιση, ο Ελευθεριάδης ήταν αυτός που χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε κατάφερε να της δώσει στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Δόξα Δράμας, αποτέλεσμα το οποίο την διατηρεί κοντά στην 2η θέση της βαθμολογίας αλλά και αήττητη στην έδρα της.

Τα 5+5 πρόσωπα της 22ης αγωνιστικής