MENU

Να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί το οποίο και έχει στο «Κώστας Δαβουρλής» φιλοδοξεί να δώσει στο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την Δόξα Δράμας για την 22η αγωνιστική η Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «μαυραετούς» στις υπηρεσίες των Μουστακόπουλου, Μοντιέλ και Καπούταγλη.

Ο πρώτος ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με συνέπεια να κάνει και αυτός ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ όσον αφορά τον Καπούταγλη ταλαιπωρείται από ενόχληση στον τετρακέφαλο με συνέπεια να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή του τέθηκε ο Κολ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Αχαιών για την αναμέτρηση με τους «μαυραετούς».

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (16/3) έγινε γνωστή η αποστολή του συγκεκριμένου ματς, την οποία και αποτελούν οι: Σούλης, Πέτριτς, Πολίμος, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Μόσνι, Φουρλάνος, Κολ, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Κόβατσετς, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός και Μωραΐτης.

Με Κολ στην αποστολή για την 6η εντός έδρας νίκη η Παναχαϊκή