MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας, ΕΡΤ3
2η αγωνιστική / Football League
Κέρκυρα
ΚΕΡΚΥΡΑ
1 0
Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE
Διαιτητης
  • Ανδρέας Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοι
  • Δημήτριος Παγουρτζής (Πειραιά)
  • Εμμανουήλ Κόττορος (Δωδεκανήσου)
Τεταρτος
  • Μιχαήλ Ματσούκας (Αιτ/νιας)
Σκορερς
  • 68' Σάββας Σιατραβάνης
Κιτρινες καρτες
  • 17' Εμιλιάνο Βίλα
  • 32' Δημήτρης Θεοδωράκης
Κιτρινες καρτες
  • 21' Χουσεΐν Μουμίν
  • 29' Σίλβα Κλέιτον
  • 55' Μάρκος Ντούνης
  • 66' Εμάνουελ Περόνε
  • 84' Τάι

O Hρακλής είχε τις ευκαιρίες η Κέρκυρα όμως το γκολ. Ο Σάββας Σιατραβάνης σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες των γηπεδούχων βρήκε... δίχτυα, «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του και χάρισε στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα...

Με καλό ρυθμό για τις δύο ομάδες ξεκίνησε ο αγώνας, με την Κέρκυρα να κάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 11ο λεπτό, όμως ο Τουράμ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βοσνιάδη. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες δεν είχαν καλή κυκλοφορία, κάνοντας αρκετά λάθη, με τους γηπεδούχους να απειλούν και πάλι λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Σιατραβάνης έκανε την προβολή, ωστόσο η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρε των “κυανόλευκων”.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Ηρακλή ήρθε στο 24ο λεπτό, όταν ο Σίλβα Κλέιτον έκανε το σουτ, ωστόσο δεν ανησύχησε τον Κουτζαβασίλη, καθώς η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.

Τα νεύρα... που υπήρχαν στους πάγκους των δύο ομάδων, μεταφέρθηκαν και στον αγωνιστικό χώρο, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν, ενώ ο ρυθμός και η ποιότητα του παιχνιδιού... έπεσαν.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν τη μπάλα, προσπάθησαν να βρούνε χώρους, με την μεγαλύτερη ευκαιρία να έρχεται στο 43ο λεπτό, όταν ο Παναγιωτούδης έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Κουτζαβασίλης έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο «μίλησε» ο Σιατραβάνης...

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές θέλησαν να κάνουν πιο επιθετικές τις ομάδες τους. Αρχικά ο Αλέκος Βοσνιάδης, πέρασε στο 53’ τον Εμάνουελ Περόνε στην θέση του Κώστα Μενδρινού, ενώ ο Δημήτρης Σπανός αντικατέστησε τον Νίκιτς με τον Κόντο.

Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 60’ με την κεφαλιά του Περόνε να περνάει ελάχιστα άουτ.

Τελικά η Κέρκυρα ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα καθώς στο 68’ ο Σάββας Σιατραβάνης έκανε μια εξαιρετική ενέργεια και κέρδισε με ωραίο πλασέ τον Βοσνιάδη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην συνέχεια ο Ηρακλής πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν μια σημαντική ευκαιρία στο 88’ αλλά το πλασέ του Ρόβα, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

KΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Κρητικός, Νίκιτς (63΄ Κόντος), Σιατραβάνης (85΄ Βέρτζος), Βίλα, Ζορμπάς (90΄+2΄ Σ. Κρητικός), Τουράμ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Ζιαμπάρης, Κούσας, Κουτρομάνος, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (71΄ Τάι), Κλέιτον, Ντούνης, Μενδρινός (54΄ Περόνε) Χασομέρης (80΄ Ρόβας).

Ο Σιατραβάνης χάρισε τρίποντο στην Κέρκυρα