MENU

Ασφαλείς πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως άμεσα πρόκειται να βγει σε διαβούλευση η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το γήπεδο της ΑΕΚ! Πρόκειται για τον τελευταίο σκόπελο που πρέπει να περάσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και ουσιαστικά για το τελευταίο βήμα πριν την άδεια οικοδόμησης. 

Κατά πάσα πιθανότητα, η μελέτη θα βγει σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας αύριο, ή το αργότερο την προσεχή Δευτέρα!

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη τι στιγμή που η ανησυχία των ανθρώπων της ΑΕΚ είχε αρχίσει να αυξάνεται, καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν βγει σε διαβούλευση έντεκα ΜΠΕ, εκ των οποίων οι δύο μόλις χθες, όμως μεταξύ αυτών δεν βρίσκονταν η μελέτη για την «Αγιά Σοφιά». 

Οπότε, οι διαδικασίες προχωρούν όπως ακριβώς είχε αφήσει τονίσει με τοποθέτησή του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος είχε ζητήσει να γίνει σεβαστή η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Έτσι, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης θα εκδοθεί και η άδεια οικοδόμησης και η «Αγιά Σοφιά»« θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, αλλάζοντας το επίπεδο της ΑΕΚ και τις προσδοκίες των οπαδών της. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αυτές οι ευχάριστες εξελίξεις σημειώνονται εν μέσω της γενικότερης αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα σε πολιτικό επίπεδο, κάτι που αποδεικνύει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν εφησυχάζουν και «τρέχουν» με σωστά και σταθερά βήματα τη διαδικασία, οδηγώντας τη προς το αίσιο τέλος!

Προσεχώς μπετά στην Αγιά Σοφιά!