MENU

Έχει πάντα την...γλύκα του να περιμένεις την κλήρωση ενός ευρωπαικού θεσμού. Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε μετά από χρόνια στην διαδικασία και στην πρώτη κλήρωση του...έλαχε ο δυσκολότερος θεωρητικά πάντα αντίπαλος από τους...13(!) πιθανούς αντιπάλους.

Πριν ακόμα παίξει με την ΑΕΛ Λεμεσού τα δύο ματς ο ΑΡΗΣ γνωρίζει και τους 2 πιθανούς αντιπάλους για την επόμενη φάση και μάλλον του ανοίγει η όρεξη καθώς σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει φαβορί με την Μόλντε ή ακόμα και την Τσουκαρίτσκι (είναι καλή ομάδα οι Σέρβοι μην τους υποτιμάτε λόγω...ονόματος), αλλά σε κάθε περίπτωση απέφυγε πολύ καλύτερες στο όνομα και στα...χαρτιά ομάδες. Φυσικά στην κουβέντα για τον επόμενο αντίπαλο επί της ουσίας θα μπούμε όταν έρθουν και εφόσον πάντα έρθουν με το καλό εκείνα τα ματς. Εκ πρώτης όψεως δεν μου αρέσει ότι η Μόλντε έχει αγωνιστικό ρυθμό και 16 (συν 2) επίσημα ματς. Από την άλλη δεν ξέρω αν με τους 30-35 βαθμούς που θα έχει το βράδυ του 15Αυγουστου στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχει όντως πλεονέκτημα από την πλευρά τους. Στην τελική όταν φτάσουμε εκεί- μέρα που θα είναι- η Παναγίτσα θα μας βοηθήσει να γίνει αυτό που πρέπει.

Ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που πρέπει πρώτιστα να βοηθήσει τον εαυτό του να φτάσει στα παιχνίδια της επόμενης φάσης. Τα παιχνίδια με τους Κύπριους και δύσκολα θα είναι και απαιτητικά και σε κάθε περίπτωση χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, αλλά και τύχη για να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα μπορούσε να είναι σε αυτό το χρονικό σημείο και δε νομίζω να χρειάζεται να αναλύσω παραπάνω το γιατί. Τα παιχνίδια με την ΑΕΛ θα κριθούν στο πάθος, στην δύναμη, στην διάθεση, στις έδρες, στην ποιότητα ορισμένων παικτών και φυσικά στις αντοχές που θα επιδείξουν οι 2 ανέτοιμοι αντίπαλοι στα 2 παιχνίδια.

Ο ΑΡΗΣ σε 1-1.5 μήνα από τώρα θα έχει έναν πανέτοιμο Ιντέγε, εναν πολύ πιο έτοιμο Σάσα, έναν προσαρμοσμένο Σούντγκρεν, έναν έτοιμο Ντουάρτε, έναν ξε-πιασμένο Τόνσο που έκανε προετοιμασία πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια, έναν πανέτοιμο Φετφατζίδη και φυσικά τον Λάρσον ετοιμοπόλεμο και μετά από λίγο καιρό τον Μπρούνο Γκάμα.

Μαζί με τους υπόλοιπους που αποτελούν σταθερές αξίες, θα έχει ένα εξαιρετικό σύνολο που αν ο κόουτς Παντελίδης και με την εμπειρία της περσινής χρονιάς το αξιολογήσει και το δουλέψει με τρόπο ανάλογο του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος πέρσι, μπορεί να πετύχει πολλά.

Τώρα όμως υπάρχουν τα θέματα...Ιουλίου! Αν το αποτέλεσμα έρθει και φέρει την πρόκριση οι προοπτικές για το club συνεχώς να μεγαλώνουν. Πρώτα οι...κουμπάροι, λοιπόν και όλα τα υπόλοιπα στον καιρό τους...

ΥΓ1 Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον δεύτερο “αδερφό μου” Νίκο Ρουμελιώτη και στην σύζυγό του, την Χρύσα Σταθοπούλου και φυσικά σε όλη την οικογένεια, για την απώλεια του πατέρα της Χρύσας. Ο Στάθης όπως και ο δικός μου ο πατέρας πέρσι τέτοια εποχή, πάλεψε με το... θηρίο, έχασε την μάχη της ζωής, αλλά κέρδισε μία θέση εκεί ψηλά. Στον Σ.Φ. Παραδείσου που βρίσκονται τόσοι και τόσοι ποδοσφαιρόφιλοι. Με την...ρετσινούλα του και το βιολί του να ηχεί στους δικούς του ξεχωριστούς ρυθμούς. Με χαμόγελο όπως στην βάφτιση της Ελενίτσας πέρσι τέτοιες-περίπου- μέρες, θα προσέχει την φαμίλια, που δημιούργησε και από κει ψηλά και θα σχολιάζει τα ποδοσφαιρικά του αγαπημένου του ΠΑΟΚ, αλλά και του δυνατού ΑΡΗ που ήθελαν, όπως έλεγε, όλοι οι...παλιοί. Καλό ταξίδι...

Πρώτα οι...κουμπάροι!
EVENTS