MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
EUROPA LEAGUE
Νέα Σμύρνη, Novasports 2HD
Πανιώνιος
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
0 1
Maccabi Tel Aviv
MACCABI TEL AVIV
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε την «καλή» εντεκάδα του, αυτή με την οποία νίκησε δύο φορές την Γκόριτσα στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, ωστόσο είχε την ατυχία να χάσει μόλις στο 12ο λεπτό την «κολώνα» της οπισθοφυλακής του, τον πολύπειρο Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον νεαρό Δημήτρη Σταυρόπουλο.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με πολλή ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, κίτρινες κάρτες και πέντε λεπτά καθυστερήσεων, οι Ισραηλινοί ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και έχασαν ορισμένες αξιόλογες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τους Σπούνγκιν (9'), Κιάρτανσον (27') και Ατζίλι (32'), ενώ ο τερματοφύλακας τους, Πρέντραγκ Ράικοβιτς, απέκρουσε με δυσκολία ένα ωραίο σουτ του Βαλεντίνου Βλάχου έξω από την περιοχή στο 39ο λεπτό.

Ο Πανιώνιος έκανε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο ημίωρο της επανάληψης και θα μπορούσε να είχε πετύχει το πολυπόθητο γκολ με τον Εχσάν Χατζισαφί (54') ή τον Κυριάκο Σαββίδη (73'), αλλά και να το δεχθεί στις προσπάθειες των Κιάρτανσον (52') και Ατζίλι (63'). Η ομάδα του Ζόρντι Κρόιφ κατάφερε τελικά να σκοράρει και να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση χάρη στο αυτογκόλ του Παναγιώτη Κόρμπου, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 78'.

Το σκορ δεν άλλαξε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή ένα σουτ του Γιάγια Μπανανά το οποίο κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων στο 90ο λεπτό, και κάπως έτσι η Μακάμπι Τελ Αβιβ, με δύο νίκες με 1-0, προκρίθηκε δίκαια στα Play Offs του Europa League, καθώς εμφανίστηκε συνολικά ανώτερη του Πανιωνίου, παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και στα 180 λεπτά οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων».

Πανιώνιος (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου (12' Σταυρόπουλος), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (86' Γλυνός), Λάμπρου (73' Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ. Κρόιφ): Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Ατζίλι, Κιάρτανσον (83' Πέρετς), Γέινι, Τίμπι, Γκολάσα (87' Ρίκαν), Σόενφελντ, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Μπατόκιο (76' Μίχα)

Διαιτητής: Βίλε Νεβαλάινεν (Φινλανδία)

//www.dailymotion.com/embed/video/x5vrvgl
Goal Atzili O. Panionios 0-1 Maccabi Tel Aviv από hdlivegoals
Πανιώνιος - Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-1