MENU

Πέραν της ανικανότητας, που έχει αποδειχτεί πολλάκις, φαίνεται ότι και το θράσος των προσώπων που διοικούν την ΕΠΟ δεν έχει όρια!

Όπως είναι γνωστό από το μεσημέρι της Παρασκευής, η ΕΠΟ πραγματοποίησε την κλήρωση του Κυπέλλου με παράτυπο τρόπο, καθώς υπήρξε ευθεία παραβίαση της προκήρυξης, διενεργώντας κλήρωση και για την έδρα του πρώτου αγώνα, ενώ βάσει προκήρυξης το πρώτο ματς της γ’ φάσης γίνεται υποχρεωτικά στην έδρα των ομάδων που βρίσκονταν στο γκρουπ των αδυνάτων.

Με τη λήξη της κλήρωσης, ο δημοσιογράφος του sdna.gr, Άρης Ασβεστάς, τους ενημέρωσε για την γκάφα που έχουν κάνει, ώστε να λυθεί το θέμα επί τόπου (και πριν φύγουν οι εκπρόσωποι των ομάδων), κάτι που τελικά έγινε με την ακύρωση της κλήρωσης για την έδρα.

Παρόλα αυτά, σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, δήλωσε αργότερα χωρίς κανένα δισταγμό (και προφανώς χωρίς καμία συγκρότηση στη σκέψη), ότι ο δημοσιογράφος τους την είχε στημένη(!!!) και πως σκοπίμως περίμενε να δει τι θα κάνουν και μετά να «αποκαλύψει» το λάθος τους, λες και ήταν δική του δουλειά! 

Παράλληλα, ο κ. Γαβριηλίδης, ενώ επιδεικνύει μια στοιχειώδη ευθιξία και ανακοινώνει ότι παραιτείται(!), λέει στη συνέχεια ότι… δεν ξέρει αν θα επιμείνει στην παραίτηση του και θα το σκεφτεί ως το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Διαβάστε τις δηλώσεις στο Metropolis της Θεσσαλονίκης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

   

«Μια αβλεψία ήταν. Το να ρίχνουμε το βάρος σε άλλους είναι εύκολο. Όμως εγώ φταίω, γιατί βασίστηκα σε μια υπάλληλο για την οποία δεν θέλω να πω, γιατί είναι πολύ καλή στη δουλειά της, η οποία με παρέσυρε και έγινε αυτό το λάθος που έγινε. Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν και τόσο σημαντικό. Το λάθος διορθώθηκε. Δεν υπάρχει θέμα. Η κλήρωση έγινε κανονικά. Με πείραξε πιο πολύ γιατί είχαμε από την αρχή πολύ ευχάριστο κλίμα. Απλώς κάναμε μια περιττή ενέργεια, το ότι κληρώσαμε και τις έδρες.

Ως προς την ευθιξία, δεν υπάρχει θέμα τέτοιο. Δεν σας κρύβω ότι εγώ εκείνη τη στιγμή είπα παραιτούμαι. Μπορεί να μην έφταιγα εγώ, παρότι το είχα επισημάνει και μου λέγανε ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κλήρωση και για την έδρα του πρώτου αγώνα, ήταν λάθος μου που δεν έκατσα να ξαναδιαβάσω την προκήρυξη.

Το παραιτούμαι το είπα στη διοίκηση. Και δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω στο επόμενο Δ.Σ., αν θα επιμείνω. Είμαι σε σκέψη.

Ενώ από την αρχή τα συζητούσαμε όλα ωραία και σε χαρούμενο κλίμα, κάποιος μας την είχε στημένη! Περίμενε να δει τι θα κάνουμε και μετά μόλις τελειώσαμε μας είπε ότι κάνετε λάθος. Αυτό έγινε. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα».

Απύθμενο το θράσος της ΕΠΟ!