MENU

Λίγο πριν από την σέντρα του αγώνα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν τα χαρτιά της χωρογραφίας, η οποία είχε ετοιμαστεί από τη διοίκηση της ομάδας τους. Μόνο που το coreo έγραφε «Μόνο Ντιναμό Βουκουρεστίου»! Η μισητή αντίπαλος δηλαδή της Στεάουα!

Οι οπαδοί της Ντιναμό πλησίασαν τον πρόεδρο της Στεάουα και του πρότειναν μία γερμανική εταιρεία η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει μια ανεπανάληπτη χωρογραφία. Ο πρόεδρος «τσίμπησε» και οι οπαδοί της Ντιναμό μία ημέρα πριν το ματς μπήκαν στο γήπεδο, έκαναν τη δημιουργία τους και... ρεζίλεψαν την αιώνια αντίπαλό τους.

Όπως είναι φυσικό, τα ρεπορτάζ στην Ρουμανία δίνουν συνέχεια σε αυτή την απίστευτη ιστορία και αποκάλυψαν λεπτομέρειες για το πως ξεγελάστηκε ο Τζίτζι Μπεκάλι.

Η αρχική επαφή έγινε μέσω τηλεφώνου. Οι οπαδοί της Ντιναμό είπαν στον πρόεδρο της Στεάουα ότι είναι μαθητές από την Γερμανία και σε συνεργασία με μια πολύ γνωστή εταιρεία της χώρας θέλουν να φτιάξουν κάτι μοναδικό για αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Του ανέφεραν, μάλιστα, ότι το coreo θα θυμίζει αυτά που υπάρχουν στα παιχνίδια της Ντόρτμουντ.

Εκτός αυτού, έφτιαξαν ακόμα και ιστοσελίδα της υποτιθέμενης εταιρείας, ώστε να δει ο Μπεκάλι δείγματα της δουλειάς. Έστειλαν κατόπιν δείγματα στη διοίκηση της Στεάουα και η συμφωνία έκλεισε, καθώς οι Ρουμάνοι ήθελαν να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους για την αναμέτρηση με τη Σίτι.

O Mπεκάλι ζήτησε η χωρογραφία να είναι επετειακή για τη συμπλήρωση τριάντα χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Το συνολικό κόστος θα ήταν 6.000 ευρώ, ενώ τα υλικά έφτασαν στο γήπεδο την Κυριακή. οι οπαδοί της Ντιναμό μπήκαν στο γήπεδο ως υπάλληλοι της εταιρείας και άφηναν σε κάθε κάθισμα από ένα χαρτόνι. Μετά από λίγες ώρες όλα ήταν έτοιμα. Απέμενε μόνο να μπουν οι οπαδοί της Στεάουα στο γήπεδο και να σηκώσουν τα χαρτόνια... Και να ακολουθήσει ο εξευτελισμός!

Το coreo όπως πίστεψαν στην Στεάουα ότι θα είναι:

Και όπως τελικά ήταν:

http://www.youtube.com/embed/62iaYgYsilA?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Στεάουα με τη φάρσα του αιώνα! (pics, vid)