MENU

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες περίπου 100 άτομα με κράνη και ρόπαλα μπούκαραν μέσα στο μαγαζί «Παρασκήνιο» που βρίσκεται στο τέλος της Παπαναστασίου (απέναντι από το Ιπποκράτειο, στα όρια Χαριλάου-Τούμπας) και επιτέθηκαν στους φίλους του Άρη. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να πετάξουν ακόμα και μολότοφ μέσα στο μαγαζί βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές!

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι κουκουλοφόροι φώναζαν συνθήματα κατά του Άρη και χτύπαγαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πληροφορίες του SDNA ένας οπαδός δέχθηκε μαχαιριές και είναι ελαφρά τραυματισμένος στο πόδι.

Στο σημείο, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, επικράτησε πανικός. Οι άγνωστοι μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν, ενώ άρχισαν να συγκεντρώνονται οπαδοί του Άρη. Η αστυνομία βρίσκεται στην Παπαναστασίου, αλλά και στην γύρω περιοχή, αφού η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και υπάρχει φόβος για νέα επεισόδια, ενώ φυσικά η εκδήλωσε αναβλήθηκε.Και... αντίποινα στην Τούμπα

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πέταξαν πέτρες, με την αστυνομία να πηγαίνει άμεσα στο σημείο και να κάνει 10 συλλήψεις, ενώ νωρίτερα είχαν γίνει και 25 προσαγωγές για την επίθεση στην Παπαναστασίου.

Δείτε το βίντεο με το ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες...

https://www.youtube.com/embed/We3TxESZ1zE
Μολότοφ και μαχαιριές σε χορό του Άρη (vid)