Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.
Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.
* Το τελευταίο δίμηνο η κατάσταση δείχνει να έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός είναι άλλος άνθρωπος, πολύ πιο σταθερός στο παιχνίδι του και, το κυριότερο, απολύτως ενεργός και θετικός στις σχέσεις με την ομάδα του. Σε σημείο που – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές – να καταγράφονται και δεύτερες σκέψεις στα διοικητικά κλιμάκια σχετικά με την προοπτική παραμονής του. Όχι, πάντως, με τα ίδια χρήματα, αφού το ενδεχόμενο να του προταθεί νέο, διετές συμβόλαιο θα συνοδεύεται από «κούρεμα» στο ύψος των απολαβών του. Ακόμη οι σχετικές συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει, αφού προέχουν οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως, αν η πλευρά του «Βίγια» εμφανιστεί αποφασισμένη να βάλει νερό στο κρασί της, δεν αποκλείεται το διαφαινόμενο διαζύγιο να μετατραπεί σε… ανανέωση όρκων γάμου! (REAL NEWS)
* Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Κριχόβιακ και φυσικά ο Πολωνός θα παίξει βασικός, αν και λέγεται ότι ο Σωκράτης σκεφτόταν να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή για να τον ενσωματώσει σταδιακά. Ο Γκρεγκόρζ όμως θέλει 90λεπτο για να βρει ρυθμό κι ενόψει των υποχρεώσεων που έχει η εθνική Πολωνίας και ο Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά διότι αντιλαμβάνεται ότι και απ΄ τη διαχείρισή του θα εξαρτηθούν πολλά στο μέλλον του παίχτουρα. (SPORTDAY)
*Πως γίνεται να υπάρχει συμφωνία, όπως διαρρέει από τον Πειραιά, κυβέρνησης – UEFA για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ όταν οι ΠΔΕ «φυτεύονται» στις ομοσπονδίες μόνο από τη FIFA; Πόσο σίγουρος είναι ο Λ. Αυγενάκης για την ανατροπή της διοίκησης Δημητρίου στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου; (DOCUMENTO)
* Ο Ρεμί Καμπελά έχει επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο Καμπελά δίνει και ένα μικρό προβάδισμα στους Πειραιώτες και αυτό λόγω της γαλλικής «παροικίας» του συλλόγου. Ο Καμπελά έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Κριστιάν Καρεμπέ, αλλά και πολύ καλή φιλία με τον Γιαν Εμβιλά που αγωνίστηκαν μαζί στη Σεντ Ετιέν και μάλιστα τον θεωρούν «κλειδί» στο να πει ο Καμπελά το «ναι» στον Ολυμπιακό. (LIVESPORT)
* Θα έχει αρκετά ζητήματα ο Πογέτ στα φιλικά της Εθνικής με τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο. Μετά απ΄ το πρόβλημα του Σταφυλίδη προέκυψαν τα ζητήματα με τον Βρουσάι και τον Μασούρα. Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα έχει κι άλλες διαρροές ο Γουστάβος. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε πώς θα καλύψει τα κενά. Ειδικά τα «φτερά», αδειάζουν. Κι εκεί ίσως υποχρεωθεί να καταφύγει στις αλχημείες του Φαν Σιπ. (SPORTDAY)
* Ο Ελ Αραμπί θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ενός εξαιρετικού συμβολαίου από μια αγορά που δείχνει έντονο ενδιαφέρον γι' αυτόν. Άλλωστε, και ο ίδιος έχει περάσει από ομάδα του Κατάρ. Όπως είχαμε τονίσει σε προηγούμενο δημοσίευμα μας στη Realnews, πληροφορίες θέλουν την πρόταση αυτή να είναι ύψους 6 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα. Όμως, και ο Ολυμπιακός έχει δείξει τις διαθέσεις του προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο που, παρά την ηλικία του παίκτη, δεν περιλαμβάνει μείωση αποδοχών. Κάθε άλλο, τον επιβραβεύει για την έως τώρα παρουσία του. Όλα τώρα εξαρτώνται από το τι θα αποφασίσει ο Ελ Αραμπί. (REAL NEWS)
* Μη δίνετε καμία σημασία στα όσα έλεγαν και χθες στην Τουρκία για Μπεσίκτας και Χένρι Ονιεκούρου. Αυτήν τη στιγμή οι «μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης δεν δείχνουν ικανοί να ικανοποιήσουν τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού. Είναι σε καθεστώς οικονομικής επιτήρησης και μόνο δανεικό με οψιόν θα μπορούσαν να πάρουν τον Νιγηριανό. Ο Ολυμπιακός, όμως, θα δεχόταν κάτι τέτοιο;, Μόνο αν έφτανε 31 Αυγούστου και ο Ονιεκούρου ήταν ακόμα στον Ρέντη. (ΦΩΣ)
* Ποιο μεγαλοστέλεχος σε ομάδα των Big 4 ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τη ΣΛ1 επειδή απέτυχε στην αποστολή του; (DOCUMENTO)
* Καμία έκπληξη από πλευράς Πέδρο Μαρτίνς σε ό,τι έχει να κάνει με τους αποκλεισμούς των Ρόνι Λόπες και Πιέρ Κούντε. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται και έτσι αποφασίστηκε, παρά τις απουσίες των Πειραιωτών, να μείνουν στην Αθήνα και να συνεχίσουν τα προγράμματά τους. Πλέον, είδηση θα είναι όποτε μπαίνουν σε αποστολή και πολύ περισσότερο όταν θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Και οι δύο μετρούν αντίστροφα για το τέλος της σεζόν έτσι ώστε να αποχωρήσουν. Ο Λόπες θα επιστρέψει αμέσως στη Σεβίλλη. Με τον Κούντε τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο απλά, καθώς θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει. (ΦΩΣ)