MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (23/10) η ΚΑΕ Μαρούσι, λίγη ώρα αφότου γνωστοποιήθηκαν τα όσα αναφέρονται στο ένταλμα σύλληψης του Βαγγέλη Λιόλιου.

Πιο συγκεκριμένα, το Μαρούσι στέκεται στον αγώνα Προμηθέας – ΑΕΚ της 16ης Νοεμβρίου 2024 (84-76), καθώς στο συγκεκριμένο απόσπασμα του εντάλματος περιγράφονται σαφείς κατηγορίες για χρηματισμό διαιτητών και υποσχέσεις υπηρεσιακής ανέλιξης, με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος υπέρ των Πατρινών.

Μάλιστα, τονίζεται εκ νέου η άποψη που εξέφρασε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Δήμος Στασινόπουλος, στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, όταν και ζητήθηκε η καθαίρεση του κ. Μήλα

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμαρουσίου: 

Μετ’ εκπλήξεως, διαβάσαμε το δημοσιευμένο στο διαδίκτυο ένταλμα σύλληψης του Β. Λιόλιου και συγκεκριμένως στην υπ’αριθ. 34 κακουργηματική σε βάρος του πράξη που αναφέρεται ότι:

Την 15-11-2024 στην Αθήνα, από κοινού με τον ΣΟΥΦΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ και τον ΜΗΛΑ ΧΡΗΣΤΟ, υποσχεθήκατε στους διαιτητές ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ και ΤΣΟΛΑΚΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛότι θα λάβουν ωφελήματα, ήτοι υπηρεσιακή ανέλιξη ως διαιτητές, αλλά και χρήματα, προκειμένου να επηρεάσουν και να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕΚ για την Basket League στις 16-11-2024 υπέρ του Προμηθέα. Ο σκοπός που επιδιώκατε επετεύχθη, και ο αγώνας επηρεάστηκε και αλλοιώθηκε με διαιτητικές αποφάσεις, καθώς ο Προμηθέας νίκησε με σκορ 84-76. Οι ανωτέρω διαιτητές έλαβαν άγνωστο χρηματικό ποσό.»

Δεδομένων των ανωτέρω, λοιπόν, ζητάμε την καθαίρεση από το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ του κ Μήλα, που πολύ ευστόχως, μετ’ επιτάσεως και χωρίς, κυριολεκτικώς, να γνωρίζει κάτι ο Πρόεδρός μας κ Δ. Στασινόπουλος ζήτησε κατά τη σημερινή συνεδρίαση αυτού (:του ΔΣ). Καθίσταται πασιφανές ότι, πλέον, δεν είναι δυνατόν η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών να συνεχίσει να λαμβάνει μέρος στο Πρωτάθλημα αλλά και συμμέτοχοι στις πράξεις του κατηγορούμενου κ. Λιόλιου, όπως ο κ. Σουφλιάς να βρίσκεται στους αγωνιστικούς χώρους που λαμβάνουν χώρα οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων της GBL.

Με την παρούσα δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την κατάθεση μήνυσης σε βάρος των κκ. Σουφλιά και Μήλα.

 

Προχωράει σε μηνύσεις το Μαρούσι!