MENU

Την ανάγκη να κάνει μια ποιοτική αναβάθμιση στη θέση του αριστερού μπακ διέκρινε ο Άρης, που ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρβιν Πίρσμαν για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Ο Βέλγος μπακ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γεγονός που του επέτρεψε να διαπραγματευτεί και να κλείσει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμούσε κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και εκεί άρχισε το σκληρό πόκερ, κυρίως από την πλευρά των Ηπειρωτών, οι οποίοι σταθμίζουν - όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναλύσεις της υπόθεσης - τα συμφέροντα τους: να αποδεχτούν την πρόταση του Άρη και να καρπωθούν έστω και ένα μικρό (αλλά σημαντικό για τα ταμεία τους) οικονομικό όφελος ή να κρατήσουν τον παίκτη ως το τέλος της σεζόν, χάνοντας οποιοδήποτε αντίτιμο αλλά κερδίζοντας σε αγωνιστική ποιότητα, μιας και ο Πίρσμαν είναι ένας εκ των σημαντικότερων παικτών της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά. Κι οι άνθρωποι του Άρη από την πλευρά τους, ωστόσο, παρότι «καίγονται» να χρησιμοποιήσουν άμεσα τον «ψημένο» και φορμαρισμένο Βέλγο, εντούτοις δε θέλουν να πέσουν στην παγίδα του ΠΑΣ και να πληρώσουν περισσότερα απ' όσα ο θεωρούν ότι χρειάζεται.

Αρκετές ημέρες μετά τη συμφωνία Άρη - Πίρσμαν, ο ΠΑΣ δε φαίνεται να έχει πάρει απόφαση, ωστόσο ορισμένες παράπλευρες κινήσεις ίσως δίνουν το στίγμα για αυτό που θα ακολουθήσει. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωαν το πρωί της Παρασκευής (21/01) τον Γερμανό Λουίς Ποζνάνσκι, 20χρονο αριστερό μπακ που έχει περάσει από την Ακαδημία της Μπάγερν Μονάχου. Πάντως, ο Μεταξάς έσπευσε άμεσα - στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό - να ξεκαθαρίσει ότι η κίνηση Ποζνάνσκι είναι ανεξάρτητη από την υπόθεση Πίρσμαν, μιας και ο ΠΑΣ σκόπευε αρχικά να δοκιμάσει τον Γερμανό και τελικά τον έκλεισε από τώρα, με τη σκέψη να χρησιμοποιείτα, προς το παρόν τουλάχιστον, ως εφεδρική λύση.

Την ίδια ώρα, ο Άρης ουσιαστικά... διαφημίζει τον Γκάνεα και η πολωνική Πογκόν Στσέτσιν φαίνεται πως δελεάστηκε από την περίπτωση του Ρουμάνου. Στην Αλκμήνης περιμένουν την πρόταση των Πολωνών, ώστε να αποδεσμευτούν από τον 30χρονο μπακ και να μην καταλήξουν με τρεις στη συγκεκριμένη θέση (Λούμορ και Πίρσμαν, προσεχώς).

Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, λοιπόν, ΠΑΣ και Άρης, Χριστοβασίλης και Καρυπίδης, θα τελειώσουν την παρτίδα πόκερ που άνοιξαν τον Γενάρη. Πάντως, αν ισχύουν όσα ανέφερε ο Μεταξάς (και φυσικά δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε), ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα, γιατί αν παραχωρήσει τον Πίρσμαν τώρα, θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τον αντικαταστάτη του. 

Η σχέση Γκάνεα - Πίρσμαν, ο Ποζνάνσκι και το πόκερ μεταξύ ΠΑΣ και Άρη
EVENTS